46

Бетано.бг с най-атрактивен бонус за спорт

Влезлият съвсем наскоро букмейкър у нас – Бетано.бг започва пътя си в България обещаващо. Компанията може да се похвли с най-атрактивния бонус за спорт, сравнено с всичките си конкуренти у нас.

Всяка една нова регистрация на Betano.bg носи със себе си куп изкущаваши betano бонус предложения, които привличат все повече потребители към сайта, а дори не е започнала и активната им рекламна кампания. Успехът още в началото на компанията обаче сякаш доказва старата поговорка, че „Който търси – намира“. А страхотните коефициенти, бонуси и предложения винаги ще бъдат намерени от запалените спортни фенове.

При създаване на бетано акаунт, всеки нов посетител получава 100% бонус спорт, който може да достигне до 300 лева, в зависимост от първоначално направения депозит в неговата сметка. Поглеждайки към останалите   букмейкъри в България, никой не успява да предложи толкова високи начални бонуси за новите си потребители. Отличен начален тласък за Betano? Определено!

След получаването на своя Бетано бонуса, потребителите преминават през стандартната процедура за всеки букмейкър – условие да превъртят бонуса си в няколко залога. Ако ви се струва сложно – не е. Причината е, че Betano.bg предлага възможност за игра не само на популярните футбол, тенис, баскетбол и волейбол, а и в битките на водна топка, бадминтон, тенис на маса докато стигнем до крикет и шах. Възможностите наистина са безкрайни.

Коефициентите в Бетано.бг пък си просят за „пробване“. Така например в днешния ден Болоня приема Наполи в Серия А и въпреки, че пертенопеите са един от лидерите в класирането и отборът, играещ един от най-красивия и атрактивен футбол, получават ставка от 1.95 за успех.

В тениса, където винаги могат да се получат отлични печеливши фишове, Betano.bg също не разочарова. Там първата ни ракета при мъжете Григор Димитров, който показа много добра форма на старта на сезона в Австралия, получава коефициент от 1.18 за успех срещу квалификанта Иржи Легецка. Имайки предвид, че повечето фаворити в тези мачове са със ставки под 1.08, а Гришо винаги е играел силно под жарко слънце в Мелбърн, предложението на Бетано е повече от отлично.

С добри коефициенти и страхотни предложения, Бетано.бг успява да комбинира двете най-важни неща в залозите, а когато потребителите получат своя бонус, са освободени да рискуват със залог, който иначе не биха направили. А знаем много добре, че само смелите в спорта печелят. Betano също започва смело присъствието си у нас и вече се вижда, че ще съберат куп фенове с предложенията си.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?