64

Ансамбълът: На Световното ще сме по-добри

Българските грации спечелиха общо осем медала (четири златни, три сребърни и един бронзов) при жените и при ансамблите на Световната чалъндж купа по художествена гимнастика в румънския град Клуж.

Ансамбълът беше безапелационен и завоюва всичките три титли. След златото в многобоя, възпитаничките на Весела Димитрова станаха шампионки на финалите с пет обръча и при смесеното съчетание с две топки и три ленти.

"Доволни сме от състезанието, разбира се, можеше и повече. Ще изчистим някои грешки до световното и там ще покажем съчетанията в най-добрия им блясък.", казаха момичетата от ансамбъла при прибирането си в България.

Те определиха като "неописуемо" чувството да спечелят три златни медала. "Най-хубавото, което можеше да ни се случи. Имаме за изчистване още няколко неща по двете композиции, но като цяло по-голямата част от работата сме я свършили.

Трябва да сме малко по-уверени и смятам, че ще се представим добре", казаха още грациите и допълниха, че до световното първество в средата на септември ще продължат да работят върху сигурността в изпълненията.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

29.08.2022 | 18:50

УСПЕХ ДАМИ прославяйте РОДИНАТА

Отговори
2 0

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?