Следвайте ни

Андреа обяви раздялата си с Кобрата, ето защо...

viber icon

Най-одумваната светска двойка у нас през последните години - Андреа и Кубрат Пулев се е разпаднала. Певицата на Андреа пусна сърцераздираща тирада в социалната мрежа Instagram. С нея тя дава да се разбере, че със сигурност не е заедно с Кобрата. Ето какво написа певицата.

"След 13-годишна връзка,може би е ,,нормално", да изневериш на човека до себе си,да го предадеш, да не устоиш на животинските си нагони...това вероятно е различната ценностна- система и морал между хората! Лично за себе си бих споделила, че никога не бих го направила, бих прекратила директно и категорично отношенията си с мъжа до мен! Явно поведението ми и принципите ми са ,,по-мъжки" от доста ,,смели" мъже! В моят случай , за съжаление аз се подведох , че познавам добре половинката си,но се оказа, че само аз в малка България , не съм знаела , че ,,бъдещият ми съпруг" си има сериозни гаджета :) Знам, че адски много жени са минали през това, което тепърва ще преминавам аз, със сигурност не се оплаквам! Аз също съм щастлива, млада, свободна жена! Виждам позитивите и уроците от ситуацията ми, извличам нейните ползи!

Единственото нещо, което за мен ще остане невероятно е как човека до който си бил 13 години, подкрепял си го в неговото начало, докато ти самият си бил на върха, стига до своя пиков момент в кариерата си и злепоставя името ми пред близки, познати и непознати хора! Да оправдаваш себе си , защо си във връзка с жената до теб с лъжи от рода на ,,Тя е болна" ,Тя ще се самоубие" ,,Тя е съсипана" ,,Тя е луда" ,,тя е на тежки лекарства".....а всъщност да молиш жената до себе си ,,Моля те роди ми дете" ,,Бъди моя съпруга, стига с тази кариера ".....Не бих казала ,че съм глупаво момиче, явно вярвах в добротата или поне ,че все още има качествени и лоялни хора, но се оказа че добре са се подготвили с годините за политическа кариера с лавиране , манипулиране ,обещания и лъжи! Успех", написа Андреа.

Юлиян Ангелов

Юлиян Ангелов

Журналист - екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?