Акрапович доволен от назначението на Сашо Станков

Треньорът на Локомотив Бруно Акрапович приветства новината, че бившият наставник на тима Александър Станков ще бъде консултант по спортно-техническите въпроси на собственика на клуба Христо Крушарски. За последно той бе треньор на китайския Мейджоу Хака. При нужда Станков ще помага и на босненеца. Той ще бъде и човекът, който ще наблюдава евентуални попълнения и ще помага при правенето на селекция.

„Президентът ме уведоми за решението си. Запознат съм с него, одобрявам назначението. За мен е много хубаво, че ще има още един човек в щаба, който добре познава българския футбол“, заяви Акрапович. Днес той ще се срещне с Александър Станков. Треньорът за пореден път изрази задоволство от представянето на тима в гостуването на „Герена“, което завърши 1:1.

„Като цяло свършихме добре нещата, но можехме да победим. Единственото лошо е, че Милош Петрович получи картон и бе наказан. Така няма да мога да го използвам в домакинството на Септември в сряда“, каза Акрапович. „Доволен съм, че нямаме играчи, които са със сериозни травми от „Герена“. Е, има някои момчета с болки от удари, но всичко е в кръга на нормалното. Ще бъдат на линия за следващия ни мач“, каза босненецът. Локомотив Пловдив приема столичния Септември утре от 14:30 часа на „Лаута“,.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?