Агентът на Кубрат пред "Марица": Той е жертвата, а тя е хищникът

Агентът на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев коментира специално за Марица ситуацията със скандалната целувка. Българинът, който живее в Щатите и след оттеглянето на агенцията "Зауерланд" се грижи за нещата на Кобрата, даде разяснение по случая с опита за дискредитиране на боксьора ни.

- Застрашена ли е кариерата на Кубрат Пулев?

- Със сигурност ситуацията е много неприятна, но съм убеден, че опасност за кариерата на Кубрат няма.

- Защо тогава е отнет лиценза му за Калифорния?

- Тук става въпрос за едно рутинно решение. То е само докато трае разследването и се произнесе журито на 14 май. Така се процедира винаги при такива оплаквания. Няма нищо изключително.

- Има ли нови доказателства в подкрепа на Кобрата?

- Предпочитам да запазя мълчание. С екипа приехме да ограничим медийните изяви до произнасянето на журито. Има адвокати, които се занимават с това дело, има факти и кадри, които можем да покажем, за да се стигне до истината за самия случай. Смятам, че хората по света видяха каква е истината, след като в мрежата се появиха снимки и видеозаписи на поведението на тази жена.

В случая Кубрат Пулев е жертвата, а тя е в ролята на хищника и ние няма да оставим това нещата така. Те правят всичко, което им е по силите, ние ще им отговорим с факти. Всеки може сам да реши защо го прави. Погледнете я, вижте как изглежда, как говори, предизвикателството, което имаше самото интервю. Тепърва ще излязат данни и факти, които ще помогнат на хората, които не са решили да преценят защо го прави това.

Тя в момента създава едно дело, в което тя ще бъде потърпевша, ако наистина излезе всичко наяве, и както се докаже кой от къде е, кой какво има, така че ще видим. Ако е честно дело, ако е правилно дело, няма как да не спечелим 100 %", каза Гоцев.

- Заради неприятностите с Кубрат Пулев застрашена ли е боксовата гала, която е предвидена да се състои в Пловдив през май?

- Не, в никакъв случай. В Пловдив ще се бие само Тервел. Кубрат със сигурност ще присъства, но само като подкрепа за брат си.
Не се притеснявайте, в Пловдив ще стане голям празник на бокса. Гарантирам ви го.

P.s. Вижте по-долу едно видео със Суши и хорат от екипа на Кубрат Пулев и сами преценете за какво иде реч.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?