Следвайте ни

А къде спят Кобрата и Андреа В Пловдив? СНИМКИ

А къде спи Андреа в Пловдив? Това е въпрос, който не дава покой на феновете на  боксовата ни гордост Кубрат Пулев и поп-фолк дивата. Преди ден ви разкрихме, че Кобрата и Андреа са отново под един покрив.

Двамата бяха забелязани заедно в Гранд Хотел "Пловдив". Боксьорът, който е в родния град на баща си заради галата в Колодрума на брат му Тервел срещу американеца Дишон Уебстър на 14 декември, имаше разговор с мениджъра Ивайло Гоцев по организацията на шоуто.

В същото време Андреа направи шопингтур из магазините в бившия Новотел. Русокосата лъвица подуши 2-3 парфюма, разгледа дрехите от бутиците, но си тръгна без ново завоевание.

Попитахме ви: А дали Андреа ще остане само по парфюм, въпреки, че не си купи, историята засега мълчи и продължава да не казва и гък.

Макар лека светлина в тунела се появи след селфи на Андреа в тузарски  пловдивски фитнес клуб, ден след рандевуто с Кобрата.

И след детайлно  вглеждане в кадъра, няма да откриете сенки под очите на Андрея. Което значи, че е спала добре.

Версия с фитнеса е и, че Андреа влиза във форма за концерта на Пайнер в Колодрума на 3 декември, но това е малко вероятно.

А, да не забравя - абе, а къде спи и Кобрата в Пловдив?

Юлиян Ангелов

Ръководител екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?