6 от Ангел войвода на тепиха в Бургас

БУРГАС

 

 

6 състезателки на хасковския клуб Ангел войвода ще се борят за медали на започващото в петък в Бургас Държано отборно-лично първенство по борба за момичета, кадетки и девойки.

С най-големи шансове за златото е шампионката от миналата година при момичетата в категория до 36 кг Меган Димчева. Тя ще търси отново титла, която ще и даде шанс и за предстоящото Европейско първенство през юни в унгарския град Гьор.

Кадетките ни ще бъдат представени от 57-килограмовата Ваня Илиева. При девойките ще имаме по-голямо участие. Там за първа година ще се борят вицесветовната и европейска шампионка при кадетките Петя Делчева. Останалите в нейната категория до 50 кг са Димитринка Сергеева и Силвия Митева. Пълен успех ще търси и Весела Бръмчева в кат. 57 кг.

“Надяваме се на медали. Децата са добре подготвени, но очаквам голяма конкуренция. Петя и Димитринка са дебютанти при девойките, но това не означава, че ще се дадат без бой”. това сподели с “Хасковска Марица”, треньорът и водач на групата Стоян Чобанов./Марица

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?