Следвайте ни

300 заявки за фестивала, Цвети Пиронкова специален гост на "Таня Спирит"

viber icon

Второто издание на фестивала по фитнес и спортна аеробика в памет на изтъкнатата треньорка Таня Кохчиева-Лулчева ще се проведе на 9 и 10 март в зала "Сила" в Пловдив. До момента заявки за участие са дали около 300 души. За незабравимата Таня и какво да очакваме от събитието в нейна чест разговаряме с организаторката Павлина Василева. 

 

<197> <^BI>Какво да очакваме от фестивала "Таня Спирит"?<$> 

 

<197> Тази година очакванията за второто издание на фестивала са за още повече участници - към момента близо 300 запалени спортни ентусиасти от цялата страна, нови световни имена от фитнес индустрията, нови, интересни програми и групови тренировки.  

 

Специален гост в подкрепа на фестивала ще бъде звездата на женския тенис Цвети Пиронкова. 

 

Очакват ни вълнуващи спортни емоции, които да дадат среща на професионалисти и любители на груповите тренировки.  

 

В световен план този вид спортни занимания са изключително актуални и атрактивни и фитнес индустрията все повече залага на тях като бъдещо развитие. 

 

Ние, професионалистите в България, се стремим да сме в крак с тенденциите, да предлагаме нови, атрактивни и авангардни методи на тренировки, да привличаме все повече хора към активния начин на живот и да предлагаме все повече качествени алтернативи за движение.  

 

Затова такива фестивали са от изключителна важност. Радваме се, че събитие от такъв мащаб се осъществява в нашия град.

 

<197> <^BI>Какво е за вашия спорт Таня Кохчиева-Лулчева?<$>

 

<197> Тя е началото. Тя постави стандартите, тя първа започна да прави такива фестивали у нас, тя доведе едни от най-добрите инструктори от Европа, тя показа най-новите стилове, тя развиваше своите групови тренировки на такова ниво, че останалите трябваше да се съобразяват с това, да дърпат напред, да се опитват да догонват, да бъдат на ниво. 

 

Таня беше първата българска инструкторка, за която Европейската фитнес сцена узна, тя ни представяше на международни фестивали. Раздаваше се докрай с професионализъм и страст. Такъв човек не може да бъде забравен. 

 

<197> <^BI>Колко участници ще има и в какъв формат ще се състои?<$>

 

<197> Очакваме приблизително 350 участници общо за двата дни. Това нарежда фестивала в първите редици на най-големите фитнес събития у нас.

 

През двата дни ще се провеждат групови тренировки от различни стилове - Пилатес, Функционални тренировки, Йога, Кръгови тренировки, Денс аеробика, Степ аеробика, Freestyler, Nirvana fitness, Kangoo jumps. 

 

Всеки, който има пас за един или двата дни, може да се включи на колкото класове има желание и му стигнат силите.

 

Атмосферата на такива събития е изключително позитивна, адреналинът е на макс, усмивките, срещите с останалите спортуващи, споделените предизвикателства - всичко това носи радост и удовлетворение.

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?