10 отбора от Италия и България ще играят на турнира „Проф. Л. Цоцорков“

На 4 -5 декември в зала Арена Асарел, в Панагюрище  ще се проведе Първото издание на Международния детски футболен турнир „Проф. д-р Л. Цоцорков“ за футболни клубове на деца от набор 2008.

В него ще участват детско-юношеските школи на ФК Милан, ФК Ювентус и редица български клубове.

Футболни ветерани от Италия и България ще бъдат на турнира, за да подкрепят децата-футболисти и за да се изправят едни срещу други в приятелски „Мач на звездите“.

10 отбора ще участват в турнира като на финалната права в състезанието бяха включени местния Оборище и ФК Кронос(Пловдив).

Повече от 150 състезатели, и над 500 гости се очаква да има на мястото на събитието.

В рамките на турнира ще гостуват италианските футболни легенди Салваторе Скилачи,  Франко Барези, Стефано Еранио, Стефано Такони, Морено Торичели и Диего Фикара.

Те ще се изправят в приятелски „Мач на звездите“ срещу изявените бивши български футболисти Георги Иванов – Гонзо, Наско Сираков, Даниел Боримиров, Цанко Цветанов, Йордан Господинов, Асен Караславов, Бончо Генчев, Емил Костадинов, Дончо Донев, Георги Славчев.

През първия ден от турнира ще се играят мачове в групите от 2 полувремена по 20 минути.

Входът за първия ден е безплатен, а за втория , когато ще се играят полуфиналите, финалите и „Мача на звездите“, билети се продават с цена 5 и 10 лв. - семеен билет за двама възрастни и 2 деца. 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?