Следвайте ни

Успешен уикенд за баскетбола на Асеновец

viber icon

Победа и загуба регистрираха баскетболистките на "Асеновец  2005” на Междузоналния турнир до 14 години, провел се в Бургас този уикенд.

Станимаклийки спечелиха първия мач с „Нефтохимик” 98:14. След това, без почивка, те срещнаха „Черноморец” и загубиха с есна точка. "Ще коментираме грешките, но съм доволен от представянето на момичетата", коментира треньорът Диан Гочев.

Този уикенд в зала „Асеновец” се проведоха мачовете от Междузоналния турнир на 12- годишните състезателки. Участваха БК „Тони-7” Сливен, БК „Берое” Стара Загора, БК ”Черноморец” Бургас и БК „Асеновец 2005”.

На този турнир ние играхме по-тежките мачове с БК ”Черноморец” и БК „Берое” и двата завършиха с успех за „Асеновец”, каза Гочев.

"Доста отдавна планувано гостуване за Германия предстои за отбора, надявам се пътуването да не бъде възпрепятствано заради коронавируса. Заминаването е на 7 април, връщаме се на 15 април, надявам се да срещнем достойни съперници. Там ще играят 12 и 14-годишните състезателки от клуба, общо 26 момичета. По-важното е да усетят тръпката от играта на международен турнир, но и не се отказваме от идеята и да се завърнем като победители", завърши Диан Гочев./tvsatcom.bg

Юлиян Ангелов

Юлиян Ангелов

Журналист - екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?