64

Барчовски повика играч на Академик за квалификациите

Лидерът на Академик Васил Бачев попадна в състава на националния отбор на България за предстоящите световни баскетболни квалификации срещу Литва и Босна и Херцеговина.

България приема Литва на 1 юли в Самоков, а на 4 юли гостува на Босна и Херцеговина в Сараево за последния двубой от тази фаза на пресявките.

До момента Литва е лидер в класирането без загуба от 4 мача и е сигурен в участието си в следващата фаза. България пък се бори за третото място в група F с Чехия, като то е последното, което гарантира продължаване напред в битката. Нашите са с актив от победа и три загуби, като успех срещу балтийците през юли може да се окаже от огромно значение за крайното подреждане в потока.

Баскетболистите, картотекирани във ФИБА, от които ще избира Барчовски: Алекс Симеонов, Александър Везенков, Александър Янев, Андрей Иванов, Васил Бачев, Венцислав Петков, Георги Боянов, Дейвид Кравиш, Деян Карамфилов, Дий Бост, Димитър Димитров, Евгени Хаджирусев, Емил Стоилов, Йордан Минчев, Константин Костадинов, Константин Тошков, Крис Минков, Кръстан Кръстанов, Николай Стоянов, Павлин Иванов, Станимир Маринов, Христо Захариев, Цветомир Чернокожев, Чавдар Костов.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?