Спира ли Майкъл Бубле с музиката

Трудно е човек да не харесва Майкъл Бубле и музиката, която 43-годишният изпълнител прави. Не е тайна, че през последните няколко години Бубле и семейството му минават през тежък период, заради борбата на големия му син с рака.

Този уикенд в интервю за Daily Mail Бубле шокира всички свои фенове с новината, че е взел тежкото решение да слезе от музикалната сцена. В момента петгодишният син на изпълнителя се справя успешно с коварната болест, като благодарение на лечението ракът му се намира в ремисия. 

Но всичко преживяно е дошло в повече на Булбе. Имаме обаче нова информация, която опровергава тази. Един от агентите на изпълнителя е споделил пред INSIDER, че всъщност Бубле няма никакво намерение да се отказва от музиката.    Според Лиз Розенберг, думите на Бубле са извадени от контекста и че най-вероятно е визирал периода, в който синът му беше диагностициран с рак. В крайна сметка ще се окаже, че истината е някъде по средата. Хубавата новина е, че на 16 ноември излиза  "love" - новият му албум, от който вече чухме няколко песни.     

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?