Подай сигнал

Спипаха пловдивски дилър и три дребни риби от Асеновград

Крими

от Георги Василев 3130 прегледа 0

Спипаха пловдивски дилър и три дребни риби от Асеновград

Наркодилър бе задържан от служители на Шесто РУ в Пловдив. До ареста се е стигнало по време на акция, осъществена под ръководството на Окръжната прокуратура.

В четвъртък разследващите иззели от адреса на 46-годишен криминално проявен и осъждан мъж 17 пакетчета хероин. Срещу извършителя е образувано бързо производство за държане на наркотици с цел разпространение. Законът предвижда наказание „лишаване от свобода“ от две до осем години и с глоба от пет хиляди до двадесет хиляди лева.

Два дни по-късно в ареста на районното управление попаднали и трима асеновградчани на 24, 29 и 33 години, засечени на улица в квартал "Столипиново" с общо 12 пакетчета високорисково наркотично вещество от рода на канабиноидите (весел чай). Мъжете също са известни на служителите на реда. Задържани са за срок до 24 часа. Образувани са бързи производства.

Подобни действия предприели и полицаи от Първомай спрямо 21-годишен местен жител, който съхранявал в жилището си суха зелена листна маса, реагирала на марихуана.

Коментари