Подай сигнал

Спипаха ги! Любовницата на шеф Манчев лъсна на СНИМКА

Лайфстайл

от Марица вест. 47105 прегледа 0


Разводът на шеф Иван Манчев и дългогодишната му съпруга Марина се нарежда сред най-скандалните в родния шоубизнес.

Говори се, че покрай бракоразводното дело топготвачът щял да изгори с 2 милиона лева, тъй като трябвало да подели всичко, придобито по време на съжителството, с доскорошната си жена.

До раздялата им се стигнало заради извънбрачната афера на Манчев, който продължава да крие самоличността на настоящата си тръпка.

За новата любима на шеф Манчев не се знае много, защото не е популярно лице. Запознати издават, че е по-млада от него и се занимава с частен бизнес. Двамата разнообразявали връзката си, датирала от няколко месеца, пътувайки заедно по света, писа „Ретро“.

През миналия октомври били в Азис на кулинарен туризъм с журналистката Деси Цонева и мъжа й Явор Стефанов, а преди това обикаляли Европа. Именно на снимка от обща вечеря с близките им приятели се вижда, че новата любима на звездния готвач е атрактивна блондинка.

Любимата на Манчев идеално се вписала в приятелската му компания и вече го придружавала абсолютно навсякъде. Покрай майските празници двамата отскочили до съседна Гърция, където отново отмаряли в компанията на бременната Деси Цонева и Явор.

Коментари


Оставете хората да си живеят живота!!!

Българинът като забогатее си сменя жената и колата.

Баси тъпата "Марица"

Няма да ме спрете. Некадърни драскачи.

Защо ми изтрийте коментара? Нещастни търсачи на човешко страдание!

Най-гнусната работа. Да се вреше в чуждият живот, че и да го обсъждаш публично. Долни журналисти търсещи сензация в чуждите животи.

Жалко, звездоманията не прощава . Простакът като забогатее или се пропива или се развежда.

Мислех го за по-сериозен мъж,но и него го заслепи славата и той започна с издънките.

Хвана го критическата манчев