Сокол Марково и Марица на зонален финал за Купата

Асеновец загуби от Сокол Марково  с 1:3 в мач от втори предварителен кръг за Купата на България. Мачът е на стадион "Шипка" в Асеновград. Васил Гуджев вкара в 25-ата минута.

На  полувремето на стадион "Шипка" се появи шефът на съдийската комисия към  БФС и спомоществувател на Сокол Марково Йордан Сталев. Да видим дали някаква промяна ще се усети в играта на синьо-червените след почивката.

Гостите от Марково изравниха в 65-ата минута. Автор на попадението е Александър Стойчев. След центриране отдясно, вратарят на Асеновец увисна и Стойчев от 2 метра насочи топката с глава към мрежата. 120 секунди по-късно тимът от пловдивския Бевърли Хилс прави пълен обрат 1:2. Видю Сердарски е автор на попадението. След изчистена топка, Сердарски от воле от 25 метра в горния ъгъл. В последната минута Сокол вкара трето попадение.

Реферът бе изведен с полиция, тъй като феновете на домакините претендираха за гол при 1:2. топката се удари в гредата и тупна около голлинията, но според рефера не е преминала с целия си обем.

Борислав Първомай загуби от Марица с 1:2 в мач от втория регионален кръг на квалифиикациите за Купата на България. Двубоят е в Първомай.  Васил Колев бе спънат в  наказателното поле и Шабан реализира за 1:0 отсъдената дузпа от рефера Вълков в 45-ата минута.

 Таранът Георги Георгиев изравни за Марица в 50-ата минута с плътен удар с левия крак.Отново Георги Георгиев  вкара с глава за 1:2 в 75-ата минута.

 

Първи кръг, 7 август, сряда, 18:00 часа
1. Борислав Първомай - Атлетик Куклен ... 3:2
2. почива - Асеновец Асеновград
3. Марица Милево - Сокол Марково ... 1:5
4. Спартак Пловдив - Марица Пловдив ... 0:2

Втори кръг, 14 август, сряда, 18:00 часа
I. Борислав Първомай - Марица Пловдив
II. Асеновец Асеновград - Сокол Марково


Трети кръг, 21 август, сряда, 18:00 часа
Победителят от мач I. - Победителят от мач II.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?