Софи Маринова забрави Гринго: Вече гушка колега СНИМКА

Софи Маринова прави всичко възможно, за да възстанови напълно предишния си начин на живот, за да не се срине психически след скорошния развод с Гринго, пише Шоу.

 

Въпреки че през последните пет месеца тя първо вдигна пищна сватба с айтозлията, а скоро след това се разведе с него, фолкпевицата не пада духом и не се оставя емоциите да я надвият. Вместо това почти денонощно е на участия.

При един от скорошните си работни ангажименти в хитов нощен клуб пък, Софка се натъкнала на добрия си колега и приятел Тони Стораро. Още щом се засекли, двамата се прегърнали щедро за радост на всички наоколо.

Снимката на ромската перла със Стораро, разбира се, привлече като магнит коментарите на почитателите й. Един от тях дори я насърчава да не се променя никога със следното послание:

"Софчето, ти си много забавен и мил човек, печелиш хората с естественото си държане и си тежиш на мястото като голяма певица! Да си жива и здрава!"

Припомняме, че причина за раздялата на Софи Маринова и Гринго е системният физически тормоз, който Тодор Давидов е нанасял на певицата. Правел го обаче, не от ревност, както мнозина веднага побързаха да предположат, а заради отказ на Софка да му дава пари за хазар.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Баба

Баба

23.07.2019 | 12:37

Убава работа ама ромска. Дай им на Тея музика и кебапчета от куче и кеф до дупка.

Отговори
0 0
Дари

Дари

22.07.2019 | 11:13

Маринова, не харесвам попфолк, но те гледах в капките. Пееш страхотно и си готин човек. Не позволявай да те тормозят и използват!

Отговори
7 2

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?