Софи Маринова се върнала при Гринго, за да спаси Лоренцо

„Постоянно ме биеше. Ходя със синки и счупени ръце. Заплашва, че ще ме убие, ще ме залее с киселина. Обичах го, но вече не – дотук!” Едва няколко дни след като Софи Маринова изрече тези думи по адрес на бившия си съпруг Тодор Давидов, фолк певицата отново се върна при него.

Гринго и Маринова бяха засечени да се гушкат и целуват в заведение, а ромската перла потвърди: „Заедно сме и се обичаме“. Поредното сдобряване на певицата с агресивния й мъж този път дойде като гръм от ясно небе на близките й. Двамата се разведоха преди два месеца, а певицата направи шокиращи разкрития за домашното насилие, което търпяла години наред от Гринго. Приятели на Софка са категорични, че решението й да се събере с него не е взето доброволно. Те имат сериозни съмнения, че Давидов я е принудил да се върне при него, използвайки сина й Лоренцо.

„Софи много обича детето си, за него е готова на всичко. Ако Гринго я е заплашил, че ще посегне на живота му, тя ще го защити с цената на всичко. Дори ако тази цена е да се върне при насилника си и да търпи ежедневен бой“, разкрива близък до Маринова. И притесненията им не са без основание. Две седмици преди да се съберат Софка призна, че е подала жалба в полицията след заплахи за убийство от страна на Гринго. „Каза на сина ми: „Ще останеш без майка, ще я гръмна. Лоренцо много се страхува“, изплака Софи пред медиите. Тогава певицата бе категорична, че не желае да чува за него. Само няколко дни по-късно се върна при мъжа си.

„Всяко семейство се кара, явно и ние сме били в такъв по-изнервен период. Но моля медиите да ни оставят на спокойствие и да не наливат масло в огъня“, лаконично коментира поредното сдобряване Софка. Изказването й също събуди подозрения. „Звучи като жена, на която са опрели пистолет в челото“, коментират фенове. „Софи излагаш се!!! Пак ще ревеш! Един път като си му позволила да те удари, пак ще има“, добавят други. Софи и Гринго са се били дори на собствената си сватба, припомня "Галерия". Екшънът, разиграл се пред столичен хотел, приключил с ритници и шамари, а само няколко месеца по-късно певицата сложи край на брака им. Макар че към днешна дата отново са заедно, засега Маринова не мисли за нова сватба.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?