Подай сигнал

Софи Маринова пусна снимка с току-що родения си син

Лайфстайл

от Екип Марица 52302 прегледа 0

Софи Маринова

Напоследък Софи Маринова е станала доста активна в социалните мрежи. Явно етрополската звезда е минала на обучителен курс, тъй като доскоро не знаеше какво е "Фейсбук", още по-малко пък "Инстаграм". В последните няколко месеца засипва последователите си със снимки.

Всички знаем голямото желание на Софи да стане майка за втори път. След като с Гринго се врекоха във вярност преди месец, приятелите им се надяват съдбата да ги дари с наследник. Те обаче бяха шокирани да видят във "Фейсбук", че любимата им певица е в родилното с малко пеленаче.

Става въпрос за архивна снимка на голямата ни певица. Тя сподели с последователите си непубликуван кадър, първият фотос на Лоренцо, директно от родилното. Певицата споделя, че това е най-щастливият й ден и много би искала да й се случи отново.

А на снимката горе освен с малкия Лоренцо, Софи се е щракнала с Д-р Красимира Иванова, която е сестра на Бойко Борисов. В момента лекарката е завеждащ „Неонатологията” в САГБАЛ „Света София”.

Изпълнителката на "Плачещо сърце" родила по времето на управлението на Георги Първанов и била изненадана с огромен букет от него. Хора от неговата партия дошли на крак в болницата, за да изкажат възхищението си към нея и да я поздравят по случай това, че е станала майка.

Сега Лоренцо е тийнейджър и усилено върви по стъпките на майка си. Наш репортер разбра, че след няколко дни заминава на турне в САЩ с именитата си майка. Тя много иска синът й да пробие в попфолка и да наследи нейната многобройна аудитория.

Източник show.blitz.bg

Коментари


Ния Етрополците се гордеем със Софи Маринова ???

100% ще се омъжиш за него

Чалгата е като въздуха,за нас българите.Който не я признава,значи иска да ни отнеме въздуха.И големите печалби на чалгаджиите.Пълним им джобовете,за банална и без всякаква стойност пиянска музика.

С нея ли се гордее България, та и статия за личния й живот?! Толкова забележителни хора имаме, а нищо за тях. Тази наша гордост дали е грамотна?

Софи @Маринова

Марица, дебили сте.

За него ще се омъжи.

Това ли е най-важното. Някаква си родила

Много важно