Собственикът на Вила Юстина Милко Цветков изригна във Фейсбук

Уважаеми “Държавни Смотаняци – ЕООД“, ще се видим в съда! Гневната реакция е заради неправомерно обвинение от РИОСВ, че е разрушил щъркелово гнездо

От Регионалната инспекция по околната среда и водите /РИОСВ/ в Пловдив искат да санкционират собственика на Вила Юстина и носител на приза "Фермер на Тракия 2016" на вестник "Марица" Милко Цветков. Обвиняват го, че е разрушил щъркелово гнездо на паднал комин на бившата хлебарница в с. Ръжево Конаре. Същата се стопанисва от фирма на Милко Цветков. Той е получил покана да се яви на 31 юли в деловодството  на РИОСВ, за да му се състави и връчи акт за административно нарушение. В тази връзка г-н Цветков направи гневен коментар в профила си във Фейсбук. Публикуваме без редакторска намеса.

Уважаема РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ЕООД 
Уважаемо Министерство на околната среда и водите - ЕООД
Уважаема Регионална инспекция - Пловдив ЕООД

Колкото и да ви се иска АЗ, МИЛКО ХРИСТОВ ЦВЕТКОВ,
Няма да се явя във вашето ведомство на 31.07.18 за да подпиша

АКТ ЗА УСТАНОВЯВАНЕ НА АДМИНИСТРАТИВНО НАРУШЕНИЕ, А ИМЕННО (тук сте пропуснали запетаята по правопис) ЗА РАЗРУШАВАНЕ НА ГНЕЗДО НА ЩЪРКЕЛ (не е описано мъжки или женски), КОЕТО СЕ НАМИРАЛО (кога се е намирало там) НА КОМИН НА И ………ДРЪН-ДРЪН.

В случай че не се явя  ще ми съставят нещо си …
Ще се видим в съда, за да докажете, че нещо съм сбъркал, дано се справите.
Не се занимавайте с неща, за които ДЪРЖАВАТА ще плаща съдебните разноски, а помислете защо избиват здрави животни в Странджа?

Оня щъркел, който не знам от какъв пол е, си е там, в новото гнездо и се чувства много добре - говорих с него. Каза, че много му харесали публикациите за новото му гнездо, направено от хората на мястото на ПАДНАЛИЯ КОМИН НА ФУРНАТА, ЗА КОЯТО ПРЕЦЕНИХМЕ, ЧЕ Е ОПАСНА ЗА ХОРА , МАКАР И НАРКОМАНИ.

Въпрос към кметицата на селото - знаеш ли колко инжектиращ се електорат имаш, ПРЕДИ ДА СИ ПРАВИШ PR с едно щъркелово гнездо? 

Ако бяхте се поинтересували, щяхте да разберете, че аз съм еко човек. За годините от 2008 до 2018 съм засадил 20 000 дървета, които поддържам, 1000 фазана, които съм разселил,100 диви зайци и над 500 яребици, за които естествено съм платил АЗ.
Ако знаехте, че в землището, което стопанисвам има две двойки ЧЕРНИ ЩЪРКЕЛИ, за които треперя, за да се запазят И СЕ РАДВАМЕ ВСЯКА ГОДИНА, КОГАТО СЕ ПОЯВЯТ.

Уважаеми “ДЪРЖАВНИ СМОТАНЯЦИ - ЕООД “ 
Малко ми остана, но ще ви разкатавам докато мога.
Ще се видим в съда.
Много ме ядосахте с безхаберието си.
Веднъж вече спечелих дело за 700 000 лв. срещу вас. Кой ще плати разноските? Народът!
Елате ми! Желая ви успех!

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?