СНИМКИ 18+ от смъртта на майка и дъщеря край Кочериново

На място е загинала 54-годишната жена, а 16-годишното момиче е починало по-късно в болницата в Кюстендил

Появиха се кошмарни снимки от смъртоносната катастрофа край Кочериново. Припомняме ви, че при инцидента загинаха две жени, който се оказаха майка и дъщеря от Сърбия.

Сигналът за инцидента е подаден малко след 7.30 часа. Шофьор на лека кола губи управление над автомобила си и се удря в автобус.

Момиче на 16 години е едната жертва от катастрофата тази сутрин на Е-79, съобщиха от полицията в Кюстендил. Момичето е починало по-късно след произшествието в болницата в Благоевград.

При пътния инцидент на главния път Е-79 , в близост до разклона за Кочериново, на място е загинала 54-годишна жена, съобщиха от полицията в Кюстендил. Тя е била пътничка в л.а. "Фиат", със сръбска регистрация. Водачът е загубил контрол над автомобила, навлязъл е в насрещната лента и се е ударил в автобус.

Водачът на лекия автомобил е настанен в благоевградска болница. Няма пострадали пътници от автобуса, казаха още от полицията. От там уточниха, че пътниците в лекия автомобил са сръбски граждани. 

Движението на мястото на катастрофата и в момента се регулира от пътни полицаи. По случая ще бъде образувано досъдебно производство в РУ Рила, уведомен е и дежурен прокурор.

Работата по установяване на причините за инцидента продължава. Извършва се оглед на мястото.

Наложило се е екипи на пожарната да режат ламарини, за да извадят шофьора на автомобила. Към момента все още не е ясно какво е състоянието му. Трима души са ранени.

Вече се е образувало и задръстване. Обходният път е през Бобошево, където също има такова. 

 

Снимки: БГНЕС

Източник и видео: Нова телевизия 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?