Подай сигнал

Смут в Нова тв! Родна звезда направи скандално разкритие

Лайфстайл

от Екип Марица 85898 прегледа 0

Поли Генова призна за скандален момент от живота си пред Нова тв

Поли Генова призна нещо много неочаквано преди броени минути в ефира на Нова телевизия и само седмица, след като бе водеща на церемонията по разгадане на наградите на БГ Радио.

Оказа се, че преди години не кой да е, а лично Тодор Колев и удря толкова звучен шамар, който певицата помни и до днес. Това се случва по време на снимките на филм, в който и двамата са били в главните роли - Поли е била в ролята на дъщерята на Тодор Колев в сюжетната линия.

"Имах удоволствието да работя с Тодор Колев в последните му години... Влизайки в НАТФИЗ "Режисура" един от колегите в курса реши да направи късометражен филм и ме покани в главната роля.

В началото нямах представа за какво става точно дума, но когато той ми каза "Тодор Колев ще играе баща ти", аз казах - "Това ми е достатъчно, ок" (смее се). Съгласих се веднага. И да, имаше такава сцена, в която се караме и Тодор Колев ми забива шамар. И то страшен шамар", признава днес с усмивка Поли, която сега съчетава активно професионалните си изяви с майчинството.

"Много е трудно да съчетаеш динамиката на професионалния живот и майчинството. Досега бях посветена изцяло на работата си. А сега вече не е така. Едно малко човеке зависи от мен. Уча се все още на този баланс.

Както казахме миналата седмица чаровницата бе водещ на церемонията по раздаването на наградите на БГ Радио. А на всяка една от паузите е притичвала при бебето си, което я е чакало в гримьорните.

"Нямам избор. Ако искам нещата да се случват, трябва да го направя. Всъщност още в началото знаех, че ще бъде трудно, но трябва да съм търпелива... Пея му. Не е доволен. Плаче. Но пък баща му го омайва с песни, въпреки че не е музикант.

Източник show.blitz.bg

Коментари


Не разбрах кое по-точно е скандалното - това пи че Тодор Колев се е държал професионално и е ударил шамара съвсем истински за да изглежда достоверно, а не да прави имитации.

Ако нова фалира Марица остават без работа!

Марица, цървули, няма ли да спрете да пишете глупости с тъпи заглавия. Педали нещастни.

Не само бебето ти... И ние плачем като пееш.. А кат са пънеш на велика звезда да са прайш още повече ревем..

Ако гледате предаването ще разберете че няма нищо скандално в 'признанието' и...търсите сензация...превръщате се в жълт вестник....

И какво скандално има? Хора, учете български, учете да се изразявате правилно.