Смолян с благотворителен тенис турнир в памет на Величко Чолаков

Благотворително издание на турнира "SMOLYAN OPEN" 2018 ще се проведе на 25 и 26 август в Смолян. То ще бъде в памет на единственият български олимпийски медалист при супер тежките Величко Чолаков, който внезапно почина миналата година и остави двама сираци.

"Чолаков беше свързан много близо със смолянския клуб и тенис турнира. Като изключителен спортист и прекрасен човек, той бе канен винаги да тегли жребия на състезанието и със своята харизматичност да дава своя пример на всички участници. Ние никога няма да го забравим! Той ще остане в сърцата ни завинаги! Ние организаторите решихме в поредното ни издание да си спомним за него и въпреки липсата му да го направим един от нас отново, чрез неговото прекрасно семейство, децата Алекс и Красиана и съпругата му Гери! Нашата кауза е с по-голямата част от събраните приходи да помогнем на семейството в нелекия живот след кончината му. Приканваме всички, които искат да помогнат да заповядат като участници или посетители! Играем благотворително!", призовават от клубът по тенис в Смолян.

Клубът по щанги в Смолян също ще почете Величко Чолаков с турнир в негова памет в събота. В него ще участват 6 клуба от България - в първа възраст - до 13 години и във втора възраст - до 15 години.

На 20 август т.г. се навършва една година от кончината на тежкоатлета.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?