Подай сигнал

Smart Start за лятната ваканция на твоето дете

Образование

от Екип Марица 278 прегледа 0

Бързо отмина поредната учебна година и настъпи дългоочакваната лятна ваканция.

Детство и Ваканция са една вълшебна комбинация. Време на безгрижие, игри с приятели, впускане в света на мечтите, измисляне на свои игри и фантазии за далечни светове.

Ние, екипът на детска езикова школа Smart Start както през изминалото лято, така и сега сме подготвили разнообразна, забавна и образователна програма. Обучението и практиката на английския език са вплетени в творчески работилнички, интересни игри и предизвикателства. Намерили сме време за игри лудешки и кротък полет на крилата на знанието. Четене, слушане и измисляне на приказки. Справяне с интересни, нелесни математически и логически задачи. Децата ще развиват своето въображение и креативност създавайки фантастични проекти, правейки експерименти и отговаряйки на множество въпроси: Защо? Кога? Какво? и Как? Ще се изправят пред предизвикателни задачки и опознавателни закачки.

Всеки ден малчуганите от езикова школа Smart Start спортуваме на открито в прохладната прегръдка на близкия парк, увличайки се по скачането на въже и ластик, пускане на хвърчила, игри с топка, дама, гоненица, криеница и много други.

Работим в малки групи - до седем деца. Това ни позволява индивидуален подход с внимание и усет към всяко едно дете, като същевременно общуването с връстници изгражда по-добри комуникационни умения и стимул за игра и състезание.

Екипът ни се стреми да обогати познанията на децата и за България. Запознаваме ги с традициите, празниците и обичаите ни, за да имат самочувствието и възможността да разпространяват българския дух по света.

Заетите родители няма нужда да се тревожат за децата си, при нас те ще се учат и забавляват, в уютна и спокойна среда ще бъдат с приятели и вечер с нетърпение ще разказват за емоциите от деня.

http://www.smartstart.bg/galeria-detska-zanimalnia/
http://www.smartstart.bg/

Коментари