След убийството: Среднощна полицейска обсада на Костенец

Главният секретар на МВР Ивайло Иванов и директорът на ОДМВР-София ст. комисар Николай Спасов ще дадат брифинг

Силите на реда издирват 43-годишният Стоян Зайков, заподозрян за убийството на бившата си партньорка, която беше намерена убита в петък. Вчера обаче, полицията откри и тялото на мъж, който живеел в непосредствена близост до дома на Зайков. 42-годишният Валентин Петров е бил убит с ловна пушка. Мъжът е съсед и трети братовчед на издирвания Стоян Зайков. Деляла ги една ограда.
Убитият мъж е и единият от разпитаните, след изчезването на Зайков. След поредното убийство в Костенец, в издирването на извършителя се включи целият отряд за борба с тероризма и екипи на Жандармерията. Специалните части започнаха щателно претърсване -  къща по къща. 

Главният секретар на МВР Ивайло Иванов и директорът на ОДМВР-София ст. комисар Николай Спасов ще дадат брифинг пред сградата на РУ-Костенец.   Това съобщиха от пресцентъра на МВР.  В 7.30 часа главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов и директорът на ОДМВР-София ст. Комисар Николай Спасов ще дадат брифинг пред сградата на РУ-Костенец .     Източник: Блиц

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?