След скандала: 28 души събра концертът фантом СНИМКИ

Пълен провал се оказа концертът, организиран от сдружението „Всички заедно за една кауза”, който се състоя на Летния театър снощи. Едва 28 човека гледаха шоутo.

Смесица между ар енд би и чалга звуци дадоха началото. Появата на скандална група с гюбеци, предхождана от фолклорен състав, съвсем ошашавиха рехавата публика. Въпреки малобройните посетители организаторите бяха осигурили  линейка и специализиран медицински екип,  а костюмирани мъже раздаваха безплатни торбички на всички, посетили събитието. Маса със различни напитки и храни бе разпъната за свободна консумация.

Концертът се състоя, въпреки разразилия се скандал около сдружението „Всички заедно за една кауза”. То беше  разобличено, че търси пари от Общинския съвет за наема на залата с фалшив документ. Както „Марица” писа, 4-членният екип на организацията бе обявил, че ще прави в Колодрума благотворителна акция за набиране на средства, с които да се купи апаратура за рехабилитация на младежи за СУПЦ „Св. Георги”. Председателят Илия Ангелов, координаторът Дилян Димитров, Теофил Цветков и Демир Демирев твърдяха, че са възпитаници на социални домове и сега искали да помогнат на младежи с тяхната съдба. На последната общинска сесия обаче стана ясно, че искат пари, предоставяйки писмо за застъпничество от ЮНЕСКО с подписа на човек, който изобщо не работи там. Пред „Марица” тогава Дилян Димитров заяви, че организацията е била подведена.Активистите обаче продължиха да обикалят различни институции и да манипулират, цитирайки имена на известни хора и спекулирайки с техния авторитет. 

А районната прокуратура се зае да разследва сдружението за документна измама.

Въпреки разразилата се буря, сдружението не се отказа от концерта.  Оттегли се е само от Колодрума и го проведе на Летния театър.

 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?