След потопа - плътна мъгла! Шофирайте внимателно

650 сигнала за наводнени сгради са получили в Пожарната

Плътна мъгла е обхванала Пловдив и околността след вчерашния потоп. Видимостта е ниска, което силно затруднява движението.

Шофьори, карайте внимателно! Улиците са опасни заради обстановката в момента, призовават от КАТ.

Пожарни от София, Кърджали, Карлово и Стамболийски ще продължат да отводняват днес  Пловдив. На територията на града работят всички екипи от пловдивските служби на „Пожарна безопасност и защита на населението“ и от Карлово и Стамболийски. В тяхна помощ са и по 2 автомобила от София и Кърджали с общо 10 помпи.

Служителите са получили над 650 сигнала за наводнени жилищни и обществени сгради, четири болници, избени помещения.

Снощи в сградата на ОДМВР - Пловдив заседава извънреден кризисен щаб под ръководството на ст. комисар Ат. Илков. Над 20 патрулни автомобила бяха разположени по невралгичните точки в града. Там имаше и дежурни екипи на ОП "Чистота" и почистващата фирма КМД.

По отношение на движението на автомобили се очертават няколко критични точки – на Коматевски пътен възел, кръговото на Скобелева майка, подлезът на „Гладстон“ и части от бул. „Менделеев“ и бул. „Санкт Петербург“.

Три общински репатриращи автомобила изтеглят закъсалите коли. Работата на съвместните екипи за пълното нормализиране на обстановката продължава.

Снощи бяха затворени за движение подлезите на Скобелева майка и Гладстон, бул. Марица юг под моста на УХТ, бул.Васил Априлов железен мост, Шести септември преди Адата до Макдоналдс, Найчо Цанов, части от бул. Санкт Петербург, бул. Освобождение до военните поделения, Коматевско шосе, участъци от бул. Христо Ботев от Сточна гара до бул. Източен.

Екипът на Marica.bg ще следи състоянието на пътищата в града и ще ви информира за ситуацията след бедственото положение в неделя!

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?