След инцидента с Дивна: Потрошената Кристин с тежки думи

„Днес става една година от инцидента. Най-тежката година за мен и за близките ми. През тази една година научих много, но най-вече, че да обичаш себе си и Господ и да не спираш да вярваш, това те прави човек. Господ дава трудности, за да може да оценим хубавото и най-малкото в живота, да докажем вярата си в Бог“. Това написа Кристин Илиева във Фейсбук по повод катастрофата, която претърпя на 12 март 2018-а заедно с приятелката си Дивна.

Моделът сподели с последователите си, че нито в един момент не е спирала да вярва, че ще се оправи. По думите ѝ, това е станало, защото се научила да прощава и да бъде по-борбена и търпелива след инцидента.

„Много, много неща се промениха в мен, само и единствено към добро. За всяко едно нещо в живота си има цел, било то лошо или добро. Недейте да чакате нещо да ви бъде отнето, за да го оцените чак тогава. Бъдете благодарни за всеки ден. Аз все още се възстановявам и се боря всеки ден, но съм горда със себе си докъде стигнах и през какво минах. Винаги ще има и добри и лоши дни, но сами избирате как да живеете живота си“, продължава изповедта на Кристин.

Момичето, което в момента събира средства за лечение, благодари на своето семейство и приятелите за подкрепата. Въпреки че вече е на крака, тя трябва да претърпи още няколко операции, за да може да ходи нормално.

„Будя се и избирам да бъда щастлива. А това препятствие ще го превърна в едно приключение“, казва Кристин.

Междувременно певицата Дивна, която предизвика катастрофата, подготвя благотворителен концерт, за да помогне на Илиева за възстановяването.

Източник: tialoto.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?