Подай сигнал

Слави влюбен в д-р Огнянова и извън „Откраднат живот”

Лайфстайл

от Екип Марица 24181 прегледа 0

Слави влюбен в д-р Огнянова и извън „Откраднат живот”

Сериалът „Откраднат живот” се оказа повратна точка в живота на едно от главните действащи лица в сезон 5 – Велислав Павлов.

Говори се, че актьорът, известен още с филма „Вездесъщият”, е влюбен в д-р Зорница Огнянова не само пред камерите, но и в реалния живот.

В артистичните среди от години се знае, че Слави, както приятелите наричат Павлов, е сериозно обвързан с колежката си Юлиана Сайска. Двамата са женени вече повече от 10 години и поне до момента семейството им минаваше за едно от най-здравите в този бранш. Актрисата Диана Димитрова обаче май ще се окаже точно толкова фатална в живота, колкото е и героинята й в сериала. Говори се, че тя е успяла да раздели Павлов с неговата законна половинка, с която имат син, писа „Уикенд“.

Феновете на „Откраднат живот”, които присъстваха на прожекцията в Дома на киното, с която бе сложен край на петия сезон на сериала, бяха приятно изненадани да видят как цяла вечер любимите им звезди – Огнянова и Ковачев, не се разделиха. Те не пристигнаха заедно в салона, но за сметка на това бяха един до друг и по време на прожекцията, и след нея – при разговора с публиката, останаха заедно да дават автографи и да се снимат с фенове. Причината за това лъсна, когато една зрителка попита „Случва ли се любовта пред камерите да се прехвърли и в живота?”.

Въпросът бе отправен към всички актьори, но само Велислав Павлов изяви желание да отговори. „Да, случва се човек да се влюби в партньора си. Вие не знаете ли, че се случва?”, каза той. При тези думи цялата зала буквално замря в неловко мълчание. Никой от останалите актьори не успя да реагира, а за да излезе от ситуацията, Диана Димитрова каза: „Внимавай, жена ти е тук”. Истината обаче е, че Павлов пристигна на прожекцията сам, а съпругата му не бе забелязана около него. Освен това от известно време той не носи брачна халка, докато преди не се разделяше с нея.

За момента нито той, нито Юлиана се съобщили официално за проблем в брака им. Поне официално все още са женени. Химията между актьора и колежката му Диана обаче не остана скрита за хората, които ги видяха един до друг.

Юлиана е десетина години по-възрастна от 44-годишния си съпруг, обича да стои встрани от светския шум, а в работата си бяга от комерса. Известна е с участието си в арт проекти, предназначени само за отбрана публика.

Коментари