Подай сигнал

Слави отхвърли златно предложение! Ето на кого пристана

Лайфстайл

от Екип Марица 97592 прегледа 0

Слави отхвърли златно предложение! Ето на кого пристана

Слави Трифонов е отхвърлил апетитно предложението от новите собственици на Нова тв братя Домусчиеви да премести шоуто си при тях. Той е твърдо решен да се бори за благото на България и затова ще пристане на ... народа, обясняват запознати.

И допълват, че шоуменът няма да регистрира партия, а гражданско движение, което ще промотира с поредица летни концерти в цялата страна. В тях, разбира се, ключова роля ще играе „Ку-ку бенд“.

През 19-те си години в бТВ Слави Трифонов винаги е имал ясна гражданска позиция и се очаква много хора да го последват. Единственият им страх обаче е, че за пореден път ще бъдат излъгани. Точно това тревожи и самия Трифонов. Как да се справи с огромния дефицит на доверие в обществото ни ще бъде най-голямото предизвикателство за него.

Коментари


Човек вижда, колкото знае!!! В стадо вълци, няма как да се "роди" куче. Но и да стане, знаем че то отрано се овълчва. Така че за овцете "все същото". Само овцете могат да изядат вълците,НО, само ако са заедно. Затова без революция не чакайте промяна!!!

Tav 4ovek kato slavi istinski samo moje da ni vvedered v drjavata toe dpravedliv i dodtoen za tav post

Слави двай все така напред, ние моето семейство ште те последваме, много сме единни цигани сме, ште те позледваме навсякъде, единна Държава за мялциставата Слави президент!

Slavi vinagi te obicame vinagi potkrepa imh ot nas.

Слави е достоен за партиа и штего поткрепам до край

Прави си шоуто,не се занимавай с политика!

Слави е истински патриот достоен за уважение

Da ima chou

Дано опраеш положението

И той се взима прекалено на сериозно!За 19 г си остана със селски манталитет-чалгар!

Здрасти трудна. Работа

Един безпардонен лигльо и купчина диви селяци от.монтанско....Изживяха времето си, да се махат!

Защо пък не!Щом може САЩ да имат актьор за президент,и България може да има шоу-мен за министър председател!!!

Давай Слави.Въпреки кол центровете на силните коментарите са на твоя страна.

Давай Слави. Коментарите са на твоя страна въпреки кол центровоте на силните.

О забравих за имотите и банковите сметки.

Мекере, пидал и дърт ерген ????

Е поне има пари.Другите искаха власт за да крадат пари.Вижте им снимките от преди години,а какви гуши и кореми са заформили сега.

Подлостта не е грях,съгласно християнската етика. Подледци има навсякъде и винаги е имало. Но алчността е един от седемте смъртните гряха за християните. Той е много алчно човече.

Станислав (Славчо) е едно алчно мекере. Мекере-турцизъм. На български- подлец, интригант,мръсник.

Промяната няма как да дойде от човек имащ право да дава мнение по масовите телевизии. Слави е част от статуквото, което ни управлява малко преди 1989г.Слави е с голям принос за затъпяването на българската нация, една от най-важните задачи на задкулисието. Самите точки от референдума, който искаше да направи облагодетелстват единствено и само задкулисието, а не обикновенния българин. Все повече хора са отвратени от политиката и не вярват на никой, и не гласуват. Промяната ще дойде не от политиците, а от смяна на системата. Но тя първо трябва да се случи в големите държави, а чак тогава евентуално и в България. Все повече хора на запад протестират срещу различните правителства, не за оставка, а просто за смяна на системата.

Славчо винаги е бил част от хората, които работят срещу народа...Призовавал е да се гласува за ДПС. Винаги явно е на страната на БСП.

Дългия ПАЛЯЧО по добре е да скрие един ПЪТ за винаги

СПОМНЕТЕ СИ ИНТЕРВЮТО С МУТРОПОМИЯРА И УЖ ЗАДАВАНИТЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ ВЪПРОСИ ? Извади си листчето с отговорите? А шоумен от МЕСИЯ след това се превърна в МАСТИЯ!!!

Според един от така наречените ,,жълти вестници" (не че всички не са такива) Слави щял да си купува Канал 3 , спряганата сума за сделката е ~ 8 милиона лева , колко е вярно сами си преценете (споменах източника какъв е ...

Мисли слави нема да легне на домус ага я

Аз не винаги съм харесвал Слави и точно за това ще го подкрепя.Винаги е имал ясна позиция въпреки че не винаги е съвпадаща с моето мнение.За това той ще има успех.Със своят труд е постигнал това което е.

Като чета коментарите, и виждам защо България потъва!!!

Всеки ден ни занимавате с този болен човек.Много ви моля оставете спокойна и нас и него без да ни го натрапвате.

Новата патерица на Бойко. Хора, не се хващайте.

Шоуто /забавленията/ имат целта да развличат. И да се избягва концентрирането на съзнанието върху недостатъците на системата. Т.е., Слави, 19 години - и не ми каьвайте, че неосъзнато ! - работи СРЕЩУ интересите на българите. И сега, изведнъж... ... Лъгани, лъгани, лъгани...КАК ДА ПОВЯРВАМЕ? Дефицитът на доверие към себе си, ВСЕКИ ПОРАЖДА САМ.

На народа ще пристане,а не на на онези дебелогъзи политици,които така и не разбраха,че нов бардак със стари коври не става.

Славчо е професионален манипулатор.Тези които зариби когато бяха 10-12 годишни пораснаха и той ще разчита на тях.Сериозните хора не ги интересува учиндолския тарикат.Той е готов винаги да се продаде

Простак не но култура и изкуство и уважение към нас къде е това???.

СЛАВИ ВИНАГИ Е РАЗДЕЛЯЛ ДА ГО ДУХА КАТЪР БЕЗ ИСТОРИЯ ЩЕ БЪДЕ

А, А, А ЗАБРАВИХ ГОЛЕМИЯТ БЪЛГАРСКИ КУЛТУРОЛОГ проф ИВАН СЛАВОВ КАЗА ЗА СЛАВИ ТРИФОНОВ : ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРОФАН И ПЪЛЕН ПРОСТАК.

С теб сме Слави

19год. НИКОЙ НЕ ИСКАШЕ ИЛИ НЕ МОЖЕШЕ ДА ИЗТРИЕ ТОВА МАЗНО ПЕТНО ОТ ЖАЛКАТА БЪЛГАРСКА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ. ПЕТНОТО СЛАВА БОГУ, ИЗБЕЛЯ, ИЗБЕЛЯ И МАЙ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ САМО.

С теб сме Слави

Славчо не е прост цял живот не се наяде тоз, много алчен чорбаджия ах, знаем ги ние тия Взимаше пари от едните да прави за резил другите. А сега от кой ще взима, не остана, народ вече няма да има...

Ще успее с няколко депутати да влезе в Парламента и това е.Много са разделени и разпръснати гласоподавателите тук и не е като в нормалните държави само с по няколко партии общо.

Сл. Тя. Да го духа

А,благодаря!Айде да не пристава на народа! Аман от такива спасители !Да не ми се прави на вестител на правдата.Знаеме го какъв измикяр е !Айде у лево !

Трифонов е трън в очите и душите на всички скапани медии и политици.Но след като обяви,че създава партия страх и ужас ще обземе всички защитници на политическата мафия