Слави Георгиев събра над 2000 тома в библиотеката си

Слави Георгиев - боец на групата съветници от „Патриотичен фронт” и шеф на групата, на 29 март става на 38 години.

За жените казва, че са най-красивото нещо на света и са неразделна част от живота. Но ще се оженя, когато срещна жена, с която да си допаднем като мироглед и да си имаме взаимно доверие,  допълва Слави. Пет години дружба го е свързвала с Ирина, но се разделили. Смее се, че не е заклет ерген, просто не му е дошло времето. 

Разказва, че много обича да чете и вкъщи е събрал хубава библиотека от над 2000 заглавия. Харесва всякаква литература - от историческата до съвременни бестселъри. Всеки един автор има нещо полезно, разсъждава Слави. Другото му хоби е туризъм. С приятели кръстосва  пещери, водопади и планини в България. Не пропуска и мачове, особено на любимия „Ботев”.

По политиката се е запалил още  през 1995 г., докато бил ученик в Търговската гимназия. През всички тези години е плътно рамо до рамо с бившия кмет, сега депутат - Славчо Атанасов. Държи на  марката НФСБ и не пропуска да атакува здравата управляващите, ако вижда, че са сгазили лука.

По професия Слави Георгиев е юрист. Има 10-годишен стаж като юрисконсулт  в частна фирма. В градския парламент е трети мандат съветник, вече изцяло отдаден на политиката. Тя е единственото средство, чрез което можеш да промениш живота в държавата, убедено казва Слави.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?