Подай сигнал

Слави Георгиев: Общината е пред фалит

Пловдив

от Валентина Йеремиева 1466 прегледа 0

Слави Георгиев

"Общината е изпаднала в несъстоятелност". Това заяви Слави Георгиев (ВМРО БНД) по време на обсъждането на изменението на бюджета в Общинския съвет.

Повод за гневния коментар на съветника беше предложението на кмета Иван Тотев 700 000 лева да се вземат от фондация "Пловдив 2019" и от тях 500 000 лева да се насочат за ремонт на уличните дупки.

Според Слави Георгиев това се прави, защото градската хазна е закъсала за пари.

Кирил Велчев, шеф на фондацията, обясни обаче, че това са икономии по програмите за Европейска столица на културата. Други 50 000 лева се дават на Локото, а още 78 000 - за оборудването на двете нови художествени галерии.

Район "Централен" най-после ще получи 100 000 лева, за да може да обяви обществена поръчка за проект на ремонт на Хуманитарната гимназия.

Коментари


Естествено че казва истината. Може да няма вид , ама съм забелязала, че фъфлека винаги говори истината и с аргументи.Община Пловдив след лудия крадец Тотев отдавна е във фалит.

Така нагло лъже ?!?! Веднага се хванахте на въдицата ! Как си представяте Пловдив да фалира,я помислете малко !

клозетостроителя, подлогите и посрановските му господари да го духат. Никога повече няма да видят власт нито в Пловдив, нито в България.

Само Славчо може да спре разрухата и кражбите, да даде стабилност на управлението, да обърне негативната тенденция и да изправи града отново на крака. Както го направи след двата мандата безвремие на Чомаков.

Абсолютно вярно. Пловдив е със скрит дефицит над 40 милиона. Бог да помага на Славчо след тайфуна Тотев.

от грабежи нищо не остана в тая община...тотев на бесилото!

Малкият Славчо пак не си е почистил веждите, ами ходи рунтав. Докога?

Това момче е единственият свестен съветник от опозицията. Винаги говори и гласува принципно и не се върти като фурнаджийска лопата за разлика от Каназирева и останалите уж опозиционери. Поздравления!

Гербавите трябва да си ходят. Два мандата си правят каквото искат, разориха Пловдив от далавери и кражби. Прав е Слави Георгиев.

Пред фалит е, вярно е. Шайката граби и не й пука какво ще остави след себе си. Яка му душа на следващия кмет!

тоа па дебилния, скрий съ ве хахаха

От лакоми главоци какво друго да е.Па ги избрахте по два пъти, затова сте съучастници и няма какво да се вайкате.

ДО ТАМ ДОКАРАХТЕ ПРЕКРАСНИЯ ПЛОВДИВ ДАЛАВЕРАДЖИИ!