Славчо Атанасов: "Централен" не е само Главната

„Район „Централен“ не е единствено Главната улица, в този район има микрорайони с проблеми, има квартали, в които трябва да се инвестира. Категорично трябва да се полагат грижи за Главната улица, но това не трябва да е единствено и за сметка на останалите квартали“. Това каза Славчо Атанасов след поредица от разговори с жители на района. 

Народният представител и кандидат за кмет на Пловдив разговаря с хората, заедно с кандидата за районен кмет в „Централен“ Иван Димов. Славчо Атанасов бе категоричен, че ще продължи да води кампанията си както досега – сред хората и от врата на врата. 

„Проблеми поставиха жители на квартала край Гарата, живеещи на улиците „Кап. Райчо“ и „П.Д. Петков“, край пазара на Младежка. И не само днес, по време на разговорите ни, но и в приемната, която като народен представител съм отворил всеки понеделник идват хора от тези квартали“, каза Славчо Атанасов. 

По време на разговорите кандидатът за кмет на район „Централен“ Иван Димов представи, в зависимост от това какво посочват като проблем жителите на района – и приоритетите, които е набелязал, ако получи доверието им. 

Сред тях са незабавни мерки за олекотяване и нормализиране на трафика по централните булеварди, както и изграждане на нови места за паркиране и нови паркинги на стратегически места, за да се овладее хаотичното паркиране в центъра. Важно е да има нова детска градина и нова ясла на територията на района, посочи Иван Димов. Възстановяване и ремонт на тротоарите и подходите за майки с деца и хора с увреждания, възстановяване, поддържане и увеличаване на зелените площи, изграждане и възстановяване на детските и спортните площадки, облагородяване и възстановяване на междублоковите и парковите пространства, са сред останалите приоритети.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?