Скандално! Гугъл се изгаври брутално с Христо Сираков

Гугъл очевидно се занася с бизнесмена Христо Сираков и грубо се подиграва с него, пише „Галерия“. Според най-мощната търсачка в света Ицо Стоте манекенки е… на 147 години!

Някой явно е взел на подбив динозавъра сред родните плейбои и се гъбарка с възрастта на 61-годишния бохем. Проверка показа, че при въвеждане на „Христо Сираков“ в търсачката, се показва бърз панел в Гугъл, според който бизнесменът е на 147 години.

Всъщност грешката идва от съвпадение на имената. Стоте манекенки е объркан с българския военен деец на Върховния македоно-одрински комитет Христо Иванов Сираков. Недоразумението обаче е съвсем умишлено, тъй като за илюстрация са качени снимки именно на родния плейбой.

„Администраторът, който отговаря за Панела на знанието в Гугъл, е допуснал грешката нарочно. В Уикипедия всеки с регистрация може да редактира информация“, коментира пред  SEO специалист. Очевидно админът има зъб на Христо Сираков, подигравайки се с напредналата му възраст.

В светските среди упорито се шушука, че приятелката му – 23-годишната плеймейтка Дениз Хайрула, го е зарязала именно заради подобни подигравки. „Дядо ти е много симпатичен, браво! Добър ген имаш“, подхвърляли й редовно под снимките със Сираков, пише show.blitz.bg. Родителите й също не били доволни, че щерка им излиза с 38 години по-възрастен мъж.

Въпреки посивелите си коси обаче, Ицо 100-те манекенки продължава да бъде сред най-желаните ергени у нас, а за вниманието му се бори всяка втора плеймейтка. Нищо чудно гаврата в Гугъл да е дело на някоя отритната моделка.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Зоро

Зоро

22.09.2020 | 22:00

Никога няма да разбера всички онези млади момичета които търчаха подир него И изобщо падението има ли дъно?

Отговори
0 0
Незнайко

Незнайко

24.04.2019 | 22:17

Гугъл, въобще не се интересува от България, че ще има специално отношение към филанкишията!?

Отговори
3 2
Точно

Точно

24.04.2019 | 18:55

Нали сте на ясно ,че отдавна е на подбив. Нищо ново.Той си го заслужи .

Отговори
8 1
Пловдивчани

Пловдивчани

24.04.2019 | 16:29

ОТВРАТИТЕЛЕН ДЪРТ ЦИНИК

Отговори
8 1

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?