Подай сигнал

Скандална СНИМКА от центъра на Пловдив взриви мрежата

Пловдив

от Екип Марица 38202 прегледа 0

Скандална снимка отцентъра на Пловдив първо стъписа, а после взриви социалните мрежи.

На кадъра, публикуван в групата „Забелязано в Пловдив“, е заснет мъж на зор, който ползва за нуждата си не обществена тоалетна, а ... кошче за боклук.

Обстановката показва, че облекчителната процедура човекът извършва на спирка на бул. „Васил Априлов“, пред погледа на минувачите и на броени метри от Второ районно управление на полицията.

Сега вече окончателно си показахме културата пред Европа, нали сме културна столица, коментират потребители във Фейсбук.

Коментари


Прилича на Володя, известен алкохолик от махалата. Живее в изоставена къща около Второ Районно. Стои по спирките и прости пари за лекарства за болния му крак. Последните години загуби битката с алкохола. Няма да го бъде!

Нито в Пловдив, нито в насраната столица София има необходимия брой обществени тоалетни... Навсякъде е така... Не знам за Париж, но в Рим ... Ако не влезнеш в заведение .... Тоалетна има само в метростанциите.

На шести септември няма една тоалетна.И къде да си свърши нуждата човека?Ами точно там,на място.Защо толкова се възмущавате?Нужда!!!Възмущавате се се от циганките които,макар ,че кошчето е до тях си плюят семките по земята и неси прави труда да ги хвърли в кошчето.това не е по гнусно,нали?Ами кмета да направи тоалетни да не серат хората по кошчетата.За какво му отпускат европари?

Гледам ,пишуващите тук мразят пловдивчани.Що така, бе?!Да не сте яли дървото там?Ако ви слуша човек, ще рече, че не идвате от родните села и градове, а сте нещо аристократи!?

Намерил е пак "правилното"място където има боклук. Обществени тоалетни няма.Умишлено се затварят.Какво трябва да направи човекът?

Не го защитавам но в другите държави има обществени тоалетни и се подържат а не като влезнеш да повръщаш , да направят и те такива никой не е длъжен за да отиде на тоалетна да поръча кафе в някое заведение

пак е по културно отколкото да вземе да седне до някое дърво,да тори природата, зор си е голям... човешки нужди..

бира,в,жегата лоша,ама не каменица,че и нея орезилиха,г@довете комунистИ

тоз тъпанар пък още си мисли за комуннистите-цялата ти фафамилия са били такива,нямали са друга алтернатива,иначе адиос добра службица о апартаментче без пари в тракиЯ

малоумен град,малоумни двукраки в него,всичко е тъпо,дори и времето-гръмнетд го или по-добре се гръмнете всички

Сега си показахме културата.....стига с тази комунистическа колективна отговорност...показал си е задника определен ”задник”....

Благодаря за урока, като те напъне де ще ходиш

В еврогейска Холандия, поставиха писоари редом с кошчетата за боклук, та вие за едно изключвние.

В София имаше баба по нощница с кубинки на автогарата преди седмица...но беше гадно да я снимам и да публикувам ...забелязано в София... всеки си има някаква нужда или причина....жалко е но е факт

Както бе казал веднъж Кошлуков - Ние сме малък, но прост народ. Никаква култура на поведение

Хехе това е много стар номер, в София го прайхме преди много години.

Да ви серем в устата аз на вас!!!!

Да ви сера аз на вас в устата!!!

Няма време да реагира... Сюргюн. Хахахаха

Излооожихме се пред Европа това ли е най важно бе тъпънари

това е Борис МИТКОВ...заедно с дпедалите Емил Цеков и КРУМ томов набират проститутки децамангалчета за Германия...там правят сбирки за извратеняци

Не се очудвам имаме комшии от Пловдив наематели като гледам тях ми е ясно за какво става дума в културната столица !!!!!!

Тоя е за затвора Да то научат затворниците на секс Изроод

Леле хахахаха ! Столицата на културата и какво ли още на глупаците !!!

Че къде другаде

Ако има наблизо тоалетна това няма да се случи ,изключая психично болни.

Какво да прави човека ? Зора явно е голям!

еми напъналогъ ко толкоз, вий не сирете лий

Ми то зор се не търпи, в Париж и всички градове има градски кенефи, само в БГ няма. Кметовете трябва да се замислят за градски кенефи така и ще откраднат някоя друга пара.

Градът е пълен с луди които се разхождат напълно спокойно по улиците... Някои от тях може би са опасни, други притесняват случайни хора, както не веднъж съм виждал. Въпросът е, те не трябва ли да са в лудница под ключ? Кой е отговорен за тези отрепки?

Простак до простак в тоя град!