СКАНДАЛНА СНИМКА на издирвания за убийството на малката Крис

Акцията по издирване на 21-годишния Мартин Трифонов, единствен заподозрян за убийството на 7-годишно дете в Сотиря, продължава. Претърсва се голяма зона около вилната зона североизточно от Сливен и край селото.

В операцията са включени голяма част от служителите на ОДМВР-Сливен, жандармерия, гранична и военна полиция, планински спасители и горски. Използват се много кучета, към които издирваният изпитва голям страх, а снощи беше включен и хеликоптер.

Една от последните снимки на Мартин Трифонов публикува slivenpress.bg. Досега от полицията разпространиха две други.


На едната той е без коса и вероятно е направена при негово предишно задържане. Втората бе от телевизионен репортаж преди година, когато младият мъж бе нападнат от кучета, а при опита си да го спаси загина 33-годишният им собственик.

Третата снимка на издирвания за жестокото убийство е още по-нова и е била публикувана в социална мрежа. На нея той размахва средни пръсти и с двете си ръце. 

Междувременно призивът на полицията със снимките на издирвания Мартин се споделят мълниеносно във Фейсбук. Молбата за съдействие се отправя се разпространява в групите на родители, на отделните градове и региони, както и на отделни граждани. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще има ли ротация на кабинета или отиваме на избори?