Подай сигнал

Скандал! Жената на Любо Пенев публично гази закона

Жената на Любо Пенев пафка публично на стадиона

Лайфстайл

от Екип Марица 1848 прегледа 0

Скандал! Жената на Любо Пенев публично гази закона

Половинката на Любо Пенев – Кристина загърби закона и запуши цигара на стадиона. Видимо напрегната по време на мач между „Левски” и ЦСКА, бившата голяма любов на основателя на ВИС-2 Васил Илиев, пафкаше доста нервно.


Кристина се бе настанила във ВИП ложата откъдето изгледа целия мач. Нервното напрежение на терена очевидно се отрази и на блондинката, която доста нервно подръпваше фаса. А в допълнение сръбваше и кафе, пише вестник „България днес”.


Според закон от лятото на 2012 година тютюнопушенето по стадиони и детски площадки е абсолютно забранено. Глобата при първо нарушение е от 300 до 500, а при второ вече скача до 1000 лева.


Контрол върху изпълнението на закона трябва да прилага Министерство на здравеопазването, а самата забрана бе инициирана и подкрепена от самия премиер Бойко Борисов.

Който е и бивш партньор по тенис на Любо Пенев. Двамата заедно са печелили не една и две купи.

Кристина за втори път влиза в полезрението на обществото покрай връзката си с Любо Пенев. Преди пет години тя бе снимана да кара джип „Рейндж Роувър” на Българския футболен съюз.

Това се случи дни след като приятелят й бе освободен от поста треньор на националния отбор по футбол.

Коментари


Ти ли ще й плащаш лечението като се гътне от рак на белия дроб?

Браво на жената! Боко да го духа с джендърските си закони против цигарите.

Оставете го намира човека.На кой друг треньор са налагани такива жестоки глоби,за това че са се изказали срещу съдийте.?Дано им стигнат за пиачка.Някои хора все още ги боли това,че някой се опита да ги свали от власт.И това ще стане,но читавите като че ли свърших.