Подай сигнал

Скандал в поп-фолка: Галена получи тежък удар в лицето СНИМКА

Лайфстайл

от Екип Марица 11045 прегледа 0

Снимки: Гугъл

Галена е грозена от загуба на голям брой почитатели, а именно чрез тях тя успява да се издържа. Защото приходите на певицата зависят пряко от участията й, а без фенове няма и участия.
Фолк певицата Галена получи много критики за участието си прайда, и то предимно от нейни фенове.

Много почитатели на фолкмузиката открито призоваха певицата да не пее на обратните. Те открито заявиха, че тя ги е предала. Галена обаче не се трогна от думите им и избухна: „Щом те са разочаровани от мен, и аз съм разочарована от тях“.

Резултат с изображение за Галена на Прайда


„Любовта няма пол, няма етнос, няма никакви граници за любовта. Обичайте се, хора, с цялото си сърце“, подкани публиката шармантната певица.


Тя се появи на сцената с дизайнерско яке, цялото в пайети и цветен клин, който подчертаваше фигурата й. Развявайки знамето на дъгата, тя разказа кака много хора са й казвали да не идва.

„Лесно е да мразиш, трудно е да мислиш. Внимавай кого мразиш, защото може да се окаже твой любим човек. Затова бъдете цветни, обичайте се и не давайте власт на омразата“, сподели певицата.

След участието й тя отново бе нападната от фенове, но Галена ги призова да бъдат толерантни, пише „България Днес“.

След края на концерта се разбра, че Галена е получила предложение да пее на прайда в Израел. Изненадващото предложение е дошло от колежката й Нета Барзилай, с която пяха на една сцена по време на прайда.

Коментари


Тая си е по принцип провокаторка, но сега пресоли манджата с педалските си изцепки. Ама като няма грам мозък да прецени с кое може да заиграва и с кое - не, заслужава да я накажат и да не ходят на концертите и.

Фолкпевица социално ангажирана и с позиция по въпроса.Н'еам думи!

Галена пее на всеки, който плаща...

Тя разликата между проститутка и педал е малка,затова е съвсем нормално да се подкрепят едни други.

праи.овете 1 път на готина