Скандал в поп-фолка! Есил Дюран си показа гърдите СНИМКА 18+

50-те години на Есил Дюран не й се отразяват никак добре. Макар певицата да изглежда зашеметяващо за годините си, то не така стои въпросът с нейното поведение.

Изпълнителката на "Елмаз" през цялата си кариера е спазвала благоприличие, но напоследък го раздава доста разюздено и съвсем се сля с колежките си от бранша, от които години наред се делеше. Есил шокира своите почитатели с една от последните си снимки в социалната мрежа, на която показва огромните си и напомпани гърди. 

"Понякога всичко, от което се нуждаем, е малко самота....лека нощ", пише тя към любопитния фотос. Самотата явно избива Есил на страст и вулгарност. "Оле, как може такова нещо. Все едно майка ми да се пусне така. Срамно е", възмущават се почитателите след 90-ти набор. 

Приятели на Есил издадоха пред наш репортер, че напоследък не могат да я познаят. Певицата съвсем изкука и прави много резки завой от досегашния си начин на живот. Първо реши да се раздели с "Пайнер" и да опита сама да се продуцира. Изненада с една нетипична песен, която не е в стила на попфолка. Като парадоск обаче, сега започна да се показва секси, а на моменти и полугола, с което вероятно цели да натрува още по-голяма слава, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще има ли ротация на кабинета или отиваме на избори?