Скандал в поп-фолка: Андреа стана за смях с тази СНИМКА

Андреа този път прекали, вижте как се докара с фотошопа!


Без грим, без екстеншъни, но със сериозно количество фотошоп, Андреа пак успя да си навлече негативни коментари. Певицата пусна снимка в Инстаграм, на която си личи, че е ползвала програмата за коригиране.

Резултат с изображение за Не усеща ли Андреа, че се резили сама?!


Устната на блондинката е на коренно различно място от обичайното, а носът й е изпилен до неузнаваемост. Странната снимка навлече поредната доза хейт срещу половинката на Кобрата.


Напоследък около името на Андреа се шуми основно заради особеното й желание да си обработва снимките, пише вестник „България Днес“.


Припомняме, че преди дни Кубрат Пулев беше сниман случайно на плажна сватба на свой приятел. Разбира се, до него беше и Андреа. Силно впечатление направи не само фактът, че певицата бе облечена в черно в жегата на плажа, а и визията й.

И там тя изглеждаше такава, каквато сме я виждали на ефир – пухкава, с доста месесто и кръгло лице. Нищо общо с фините черти и дори острата брадичка, която си прави нон-стоп по мрежата.

Странно е, че половинката на Кобрата не се замисля как изглежда това в очите на хората. Все пак тя не живее зад океана и ежедневно има свидетели, които се засичат с нея на живо.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
15 коментара
Страхотен български сайт за игри от които се печели!

Страхотен български сайт за игри от които се печели!

12.07.2019 | 16:26

Страхотен български сайт за игри от които се печели! Играй безплатно, печели истински награди!Десетки видове игри, томболи, лотарии!Развий твой блог - печели от писане на статии!Без ограничения - колкото повече играете, толкова повече печелите!Най-важното - напълно безплатно е, и се забавлявате!Регистрация тук - http://freelotto.eu?ref=70876&bsd=vi8YKxpwEmf

Отговори
0 0

11.07.2019 | 00:52

Двамата с боксьорчето имат общо една мозъчна гънка.

Отговори
0 0
Истината боли аааааа

Истината боли аааааа

10.07.2019 | 22:13

Здравейте тези жена са много добре платени квалитетни ку..и мила андреа кажи на кубрат дати даде пари дасе раскрасиш сепак триябва даси купи прошка за целувката на суши тези наши певици са влюбени в маже те си докато имат пари като фалират между тиях любовта е свършила и почват даси търсият богати спонсори иначе теса 000000000 ех пари пари силиконови гърди любов любов днес съм със малък нос приятно четене

Отговори
7 1
Първият мил човек каза

Първият мил човек каза

10.07.2019 | 12:41

Спрете да я нападате и се погледнете вие сте простите в тази ситуация. Тя не се чувства добре с външния си вид и за това прави всички тези неща вие сигурно сте просто някакви деца, които искат внимание и затова правите такива груби Коментари. Сега се спрете и се погледнете, кажете си "защо го казах всичкото това без да помисля как тя се чувства". Точно. Без причина.

Отговори
4 6
Роки

Роки

09.07.2019 | 22:27

Каква новина! Ще си направя сапуко!

Отговори
7 2
Баба

Баба

09.07.2019 | 18:18

Я къде била другата част на боксьорчето , ауу.фърхът.това е по страшно и от него кога се е боксирал и загубил.хи хи???????

Отговори
7 2
Пахо

Пахо

09.07.2019 | 13:21

Ма тея фотошопове ви погрозняват още повече от колкото сте си грозни. Както се казва грозна като смърта груба йато крокодил и тъоа кат на слон гъза.... Тъпа овца

Отговори
10 4
Рядко

Рядко

09.07.2019 | 11:39

Само простотии от тъпата Марица

Отговори
16 6
Гост

Гост

09.07.2019 | 10:17

Отново цяла България са в шок и ужас от тази новина...даже и половин европа са в шок....отново тъпата марица с най глупавите си новини...вас трябва да ви забранят да пишете каквото и да било....нещастници

Отговори
36 5
Вероника Тодорова

Вероника Тодорова

09.07.2019 | 08:11

" МАРИЦА"- на вас ви трябва програма за корегиране!!!Вие сте шайка бездарни малоумници!!!В речника ви съществуват само три думи-" ШОК","УЖАС" и "СКАНДАЛ".Няма по- голям шок и ужас от вас.НЕГРАМОТИЦИ,СПРЕТЕ С ПРОСТОТИЯТА СИ И ВЪРВЕТЕ СЕ СКРИЙТЕ ПРЕЗ ДЕВЕТ ПЛАНИНИ В ДЕСЕТА!!!

Отговори
38 9

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?