Скандал в Нова тв! Тормозят Гала и искат да я пипат на голо

Гала призна, че я тормозят в социалната мрежа. Русата водеща разкри, че мъж с името Даниел Арабаджиев ѝ пише от месеци и не я оставя намира. Блондинката реши да направи тези разкрития заради темата за лошите момчета, която бе подхваната от ко-водещите в студиото ѝ. Разговорът бе подхванат след интервю с актьора Ивайло Захариев.

Пред останалите в студиото и зрителите пред телевизора Гала започна да чете съобщенията от фена си, като уточни, че всяко е от различни дати: "Сън не ме лови, отговори ми" "Кога ще те пипна на голо?" "Ех, любов моя, моля те, помисли си, нека се запознаем" "Изгрева мога ли да видя в твоите очи?" "Къде изчезна ти" - "Когато ме нямаше време на работа", уточни Гала. "Оставям ти номера си" "Да, никога не сме се виждали, но нещо много напира в мен, макар че признавам, имам си приятелка".

След това Гала спря да чете и се обърна към фена си: "Спри да ми пишеш, Даниеле, няма да ти отговоря!", заяви строго тя. Патрашкова обаче моментално я запита защо просто не блокира досадния човек, а Гала смутено отвърна, че не знае как да го стори. "Та, той ми пише на лично съобщение", добави тя.

Андреа Банда Банда от своя страна заяви, че въпросният човек пишел и на нея с молба да му помогне, за да се свърже с Гала. Все пак не стана ясно дали ко-водещата се шегува или наистина фенът на блондинката вече тормози и нея.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?