Скандал в Nova: Синът на Аня Пенчева скочи на Виктор Николаев

Мен ме пребиха на пътя преди 4-5 години, подадох жалба и нищо по-нататък не се случи", разказа неговата приятелка Ива Русинова

Синът на Аня Пенчева - състезателят по мотоциклетизъм Ангел Караньотов и неговата приятелка Ива Русинова  бяха привикани в полицията и разпитвани във връзка със скандал, при който е бит бизнесменът Ахмед Шерифов на летището край Сапарева баня. 

Двамата дадоха подробности за инцидента пред Нова тв. 

"Не съм се натискал да идвам, вие ме извикахте. Имам въпрос към г-н Виктор Николаев. Спомняте ли се последния път, когато ме поканихте?, поде заядливо Ангел Караньотов. 

"Споменът ми е, че имаше проблем, че е влязъл с мотор в мол", отвърна водещият на Нова тв.

"Тогава имаше много хубави поводи, но за тях не ме извикахте. Има някакво садистично чувство, че съм син на Аня Пенчева и си нося бремето. Цялата информация е грешна. Нито сме били през нощта някъде, нито сме били на пътя. Става въпрос за един господин, който е агресивен и заплашва жени и мъже. В деня, в който това се е случило, е отправял заплахи с особена жестокост към Ива", разкри синът на Аня Пенчева.

"Каза ми, че няма да остана здрава на тази писта. Трябвало да ми се покаже на живо и че съм щяла да пострадам. Обадих се на Ангел, за да му кажа, че съм притеснена и съм сама на една писта с цигани, които ни заплашват.", добави Ива Русинова. 


"Разпитани са всички, излежал съм си 24 часа. Има заплахи. Защо полицията не обърне внимание на това. Господинът събира групировка, има заплахи и след това. Това, че аз съм отишъл и са му счупили зъбите някакви хора, не го прави автоматично невинен. 

Тя ми звънна на ръба да се разреве, че въпросният господин ще я бие. Г-н Николаев, вие като мъж как ще реагирате, ако вашата жена е заплашена", попита разгневено състезателят по мотоциклетизъм. 

"Отивам сам и в този момент се разиграва някаква свада. Това, че съм бил там и съм син на Аня Пенчева не ме прави виновен. Нека някой от тези 30 човека да каже дали аз съм бил замесен в боя. Преди 6-7 години бях момчето от мола, сега ще съм биячът от летището", изригна наследникът на известната актриса. 

"Мен ме пребиха на пътя преди 4-5 години, подадох жалба и нищо по-нататък не се случи", разкри още Русинова.

Двамата разказаха, че не знаят кой е викнал полиция. 

 

Източник: блиц

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
9 коментара
Моторист

Моторист

25.05.2019 | 09:32

Един куп железор и отгоре един келеметор!

Отговори
8 0
Фоки

Фоки

25.05.2019 | 08:05

Абе тая мижитурка която се надува и вади някакво самочувствие без покритие няма ли кои да му счупи тиквата та да млкне вече това нагло момченце не е попаднал кадето трябва и ще видиме колко е ербап

Отговори
8 1
Кети

Кети

25.05.2019 | 07:40

И какво прави при циганите тази мърла, а за Аня Пенчева всеки знае що за стока е, а и синчето е същата стока..

Отговори
10 2
Пламен

Пламен

24.05.2019 | 21:41

"Г-н Николаев, вие като мъж как ще реагирате, ако вашата жена е заплашена" Господин Николаев отдавна е доказал, че не е мъж. Мижитурка и подлога, която успешно се нагажда спрямо ситуацията. Неведнъж е предавал колегите си а какво остава за всички околни... Синът на Аня Пенчева може и да не е света вода ненапита, но пък кой ли е...

Отговори
19 4
Анна

Анна

23.05.2019 | 13:24

Ужасно държание! Този нямаше ли кой да му обясни за първите седем години. И какво означава " момчето от Мола " , все пак беше той и дори се гордееше с това!!!!

Отговори
32 3
112

112

23.05.2019 | 11:31

Ако е циганин, подмини, за да не последва бой от тяхна страна. Може би и те са прави за себе си, раждат деца деца, а живот скъп, не ги дразни, че както е як и би и без око да им мигне и полицай прхвърли

Отговори
9 9
Баба Бона

Баба Бона

23.05.2019 | 10:00

Месеци наред ни занимавах с бездарната му лигава сестра. Сега ни занимават с това само забравил се нищо.

Отговори
31 3
Асенчо

Асенчо

23.05.2019 | 09:25

Как пък все тея ги бият бе? Мен що не ме бият? Явно не са стока....

Отговори
28 7
Жанет

Жанет

23.05.2019 | 09:07

Ангелчо,много се правиш ербап свали си ранга на всезнайко много се надуваш като балон,а това че си син на Аня трябва да си по умен и честен в отношенията си с хората.Внимавай!

Отговори
37 4

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?