Подай сигнал

Скандал в Nova: Адска гавра с Папи Ханс и Криско в "Капките"

Лайфстайл

от Екип Марица 28680 прегледа 0

Снимка: Блиц

Гримьорите на "Като две капки вода" се изложиха брутално с последното превъплъщение на Папи Ханс в образа на Криско. Те се изгавриха с габровския певец и го направиха за резил пред многобройните зрители.

Папи Ханс заслужаваше аплодисменти за силата, която намери да излезе на сцената само два дни след като погреба баща си. Но имитацията му бе посредствена и като че ли от съчувствие журито му вдигна по-високи оценки.

Папи в образа на Криско

Визията на певеца не се доближаваше ни най-малко до Криско. Но най-спряскащо е какъв огромен нос му бяха направили, който наподобяваше обонятелния орган на Баба Яга. Това не остана незабелязано от зрителите, които се възмутиха от тази гавра на гримьорите.

"Нито Криско, нито Папи Ханс са с такиа вещерски носове. Защо са му залепили това удължение, което придава пародиен образ на имитацията", питат се в социалните мрежи недоволни зрители.

Наблюдателни фенове разкриха, че Папи повече е приличал на сина на Илиян Михов - Баровеца, отколкото на Криско. Гримьорите несъзнателно го доближили до визията на Стани Михов, пише show.blitz.bg.

Коментари


Nqkade se xvarlqte se I dvata vi mrazq neste pevesi a cuma ste za xa xa xa bomba da vi odari

Тея от марица ме кефят яко.Заглавието почва повече от грамко.Пример:голяма драма сполетя едикойси.Почвам да чета статията и най много в нея да се окаже че жената ажеба забременяла от собствения си мъж.Абе мъка

Папи -показа сила!А изпълнението му беше идеално!

Изпълнението на Константин, беше на ниво. Много малко изпълнители, биха се справили по-добре, при такава ситуация. А ако ви се търсят гафове, погледнете Стефан, който беше сменил единствено перуката за да премине от образа на Селин Дион в образа на Мария Илиева. Изобщо не приличаше на оригиналите и в двете си изпълнения, а като пеене, беше на светлинни години под Мария и Селин. Въпреки това, стана втори.... Ето Ви гаф, не на Константин.

Криско е як

Много добре си беше ,винаги всичко омаловажавате.ЕкипМАРИЦА ДА НЕ БИ ДА СЕ МИСЛИТЕ ЗА СЪВЪРШЕННИ?БОМБИ,ГАВРИ И СКАНДАЛИ са непрекъснато в и става ужасно тъпо.репертоара ви.Повтаряте се,

Търсите под вола теле?!?! Нито изпълнението му беше посредствено,нито гримът му (адска гавра) ! Пишете пълни глупости !!!

Трябват ти пари? Вземи ги !Опитай късмета си сега ! https://bit.ly/2vGdh7g