Скандал! Пол Боевски продавал дрога за гадже на Азис

Столични ченгета са арестували сина на Гълъбин Боевски, заедно с авера му и отрок на Коце Ламята - Виктор, пише "Телеграф". В джипа им БМВ Х3 са открити кокаин, амфетамини и трева, скрити в батерии на фенерче.

Ченгетата от сектор "Наркотици" в СДВР получили оперативна информация, че Костадин Йорданов-Ламята, прочул се като любовник на Азис, се мотае в района на борсата в кв. "Слатина". Той бил на облекчен режим в затвора, където излежава присъда, и имал право да излиза. 

Това направило впечатление на ченгетата и така засекли, че редовно се вижда със сина си Виктор и приятеля му Пол Боевски. В четвъртък вечерта криминалистите засекли Боевски и Йорданов на ул. "Цветан Лазаров" в района на автомивка. 

Основната версия на криминалистите е, че Коце Ламята командвал сина си и наследника на Гълъбин Боевски. Ще се проверява дали екслюбовникът на Азис не вкарва наркотици в затвора. 

Името на Пол Боевски нашумя преди 11 години, когато беше приет в болница, след като се простреля в главата с внесен в училище газов пистолет. Баща му, тогава общински съветник от ГЕРБ, подаде оставка, а три години по-късно го заловиха на летището в Сао Пауло с 9 кг кокаин, докато придружава дъщеря си Сара на участия в тенис турнири.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?