Подай сигнал

Сиди: Славчо Атанасов още не е взел решение

Пловдив

от Марица вест. 283 прегледа 0

Сиди: Славчо Атанасов още не е взел решение

Фигурата, която би могла да бъде обединител и кандидат за кмет на Пловдив е Славчо Атанасов, заяви Александър Сиди от ВМРО в предаването “Плюс-Минус”.

Първият разговор трябва да бъде със самия Славчо Атанасов, след това с нашите партньори от “Обединени  патриоти”, каза той.

Не прехвърляме модела Тотев към определена пария, каза Сиди.

Няма координирани действия, смятам, че ще влезем в битка с ГЕРБ, каза той.

Славчо Атанасов още не е взел окончателно решение дали да се кандидатира за кмет на Пловдив. С нашата подкрепа се надяваме да го направи, защото няма време, каза Сиди, като допълни, че все пак имат резервен вариант.

Коментари


Наш Славчо не е печелил сам нито един избор. За кмет на Тракия беше назначен от Чомака по споразумение с ВМРО, тогава кмета раздаваше на партиите районните кметства , на който му легне му дава кметство - Източен на ДПС, Тракия на ВМРО, Централен на СДС и т.н. А за кмет на Пловдив беше назначен от Бойко Борисов, който кандиса Славчо да е общ кандидат на безсмислената коалиция ГЕРБ-ВМРО. Борисов можеше да сложи, който си иска, даже и магаре и щеше да стане кмет, но го излъгаха да тури Фъфляка Атанасов и после той за благодарност му го тури отзад.Т.е. 2007 Славчо беше "магарето на Бойко"! Само веднъж опита да се кандидатира самолично за депутат и получи смешните 2-3 000 гласа, а трябваха му 10-20 пъти повече. Но и тогава не му дойде акъла, щото така се е родил, без такъв.

Славчо - е нашият кмет - ако не беше бат Бат Бойко - досега да беше Славчо - кмет - извадиха го Маминия от панделата - ама май сега на там отиват работите - то не беше апашлък - то не бе чудо -време за разплата .

И сам воинът е воин.