Шокиращо! Ето какво си показа Албена Вулева СНИМКИ

Скандалната водеща на забравеното предаване от миналото „Сигнално жълто“ шокира интернет последователите си с брутално деколте, от което изпадат гърди на промоция, пише в. "България днес".

Дълъг амулет гердан пада по голата кожа на Вулева, явно това е рекламата, тъй като Вулева бае на герданите и ги пуска за продажба.

Обичайно тя привлича както фенове, така и критици на поведението и думите си. Този път вторите са повече и брутално я съсипват: „Просто супер оригинално да си покажеш циците на целия свят!“ „Който не може да блесне с акъл, се опитва да блесне с бабешките си недоразвити цици“. „Нали уж набожна стана“. „Изперкала е от безпаричие милата“ и др.

Отговорът на Албена е категоричен – тя показва каква тениска си е купила – черна, на която са щамповани думите „Писна ми от всички!“. Но на латиница.

„Пазарувам обзавеждане за баня. Другата седмица почвам ремонт – очаквайте нарочните ми видеа за това нелеко изпитание. Днес си купих шкаф, мивка и огледало, утре съм по следите на плочките“, обявява Вулева.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?