Шокираща СНИМКА разкри истината за Меган и Кейт Мидълтън

Какви ли не детайли изплуват постоянно около британското кралско семейство.  В последните дни обаче медийното внимание бе приковано от събитията около Меган Маркъл, принц Хари и синът им Арчи.

Миналата събота, 6 юли, синът на принц Хари и Меган официално бе въведен в християнската вяра. Какво точно се е случило на кръщенето, можем само да предполагаме, защото то не бе достъпно за широката публика. 

Все пак от Бъкингамския дворец разпространиха две снимки.

Но и само двата фотоса, които херцогът и херцогинята на Съсекс споделиха в социалните мрежи, дават достатъчна основа за коментари. 

А общият семеен кадър, в центъра на който е Арчи, насочва вниманието ни най-вече към принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Оказа се, че именно тази снимка издаде какво страшно нещо се случва в британското кралско семейство.

За повода херцогинята избра розова рокля Stella McCartney. Тя почете Даяна, носейки същите обеци, които и Спенсър - на кръщенето на принц Хари през 1984 година. 

И докато към тоалета на Мидълтън - очаквано, никой няма забележки, то позата на тялото на снимката предизвика редица коментари. 

Според експерти по езика на тялото, Кейт е готова всеки момент да стане и да си тръгне, и вероятно само добрите обноски не й позволяват да го направи.

Съпругата на принц Уилям изглежда иска да бъде встрани от случващото се и сякаш между нея и Меган, която седи от лявата й страна, има известно напрежение. 

За разлика от Кейт, Камила Паркър, която седи в другия край на снимката, изглежда спокойна и щастлива, създавайки пълен контраст с позата на Мидълтън, излъчваща неудобство от ситуацията.

Усмивките и на херцога, и на херцогинята на Кеймбридж са някак престорени, насила, а не от искрена радост заради семейния празник. Изражението на Уилям предизвика недоумение в потребителите на социалните мрежи, които заключват, че раздорът между двете млади кралски семейства е факт, пише jenata.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Николаева

Николаева

10.07.2019 | 18:21

НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА ДА ТИРАЖИРАНЕ ГЛУПОСТИ,МАЛКО ДРУГИ ИНТЕРЕСНИ НОВИНИ ИМА.НЕ ТЪРСЕТЕ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ.ТОВА СА БЪДЕЩИТЕ ВЛАДЕТЕЛИ НА БРИТАНСКАТА КОРОНА,НАЙ МАЛКО С ПОВЕДЕНИЕТО СИ ЩЕ ПОКАЖАТ ВЪНШЕН ИЗРАЗ НА ЧУВСТВА.АМА ХОДИ ГО ОБЯСНЯВАИ НА БИВШИ ЖИТЕЛИ НА КОНДУФРЕЙ РАДОМИРСКО НАПРИМЕР.

Отговори
0 0
Ваня

Ваня

09.07.2019 | 21:57

"Марица много сте елементарни и смешни с "новините в кралското семейство

Отговори
0 1
Лилова

Лилова

09.07.2019 | 20:39

Как да го блокирам този олигофренски сайт?

Отговори
3 0
Дони

Дони

09.07.2019 | 18:47

Добре, докога ще го дъвчете това "Велико" събитие?7

Отговори
4 3
kralica

kralica

09.07.2019 | 18:00

Da beshe s po hubavi i podhodiash cviat Churapi ha ha Hary????!!!!!!

Отговори
2 1
tsanynka

tsanynka

09.07.2019 | 17:05

Ей,голямо чесане на езици,бе,господа журналисти!Нищо шокиращо не видях на снимката.А пък странните тълкувания са наплаво смешни.Чудите се с какво да си пълните сайта!

Отговори
12 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?