Подай сигнал

Шокираща наглост! Продавачка направи за смях Мис България

Лайфстайл

от Марица вест. 7191 прегледа 0

Шокираща наглост! Продавачка направи за смях Мис България

Славена Вътова набързо си навлече гнева на продавачка на пазара с това, което й каза. И въпреки че в случая миската има пълно основание за тази реакция, накрая остана с пръст в уста.

Красавицата била натирена от продавачката, след като изразила на глас недоумението си от фрапантна правописна грешка, пише "Уикенд". Славена не се сдържала и направи забележка преди да каже какво иска да купува, но получила много звучен шамар от отсрещната страна.

Табелата, която шокирала Вътова на сергията за плодове и зеленчуци, била с цели две правописни грешки в една и съща дума. Става въпрос за думата "хрущял", изписана от продавачката като "хроштял".

В момента, в който прочела безумното словесно "творение", Славена не издържала и обяснила, че думата е изписана грешно. И разбира се, реакцията не закъсняла:

"Не купувай, като не ти харесва!", сопнала й се продавачката.

Вътова не могла да повярва на ушите си, врътнала се и демонстративно си тръгнала, а впоследствие качила шокиращата табела в социалните мрежи. шоу.блиц

Коментари


В дупето!

Местя го

И кое е шокираща наглост? Че една отрудена женица, която си изкарва прехраната с двете си ръце и честен труд, е поставила на място една само забравила се кифла.