Шок в поп-фолка: Тази гавра със Софи Маринова шокира мрежата

Софи Маринова пее срещу 500 лева – така обявява измамен профил в интернет


Мистериозен профил в Инстаграм се опитва да омае потенциални клиенти на ромската перла Софи Маринова. Която обаче не е никак доволна от хрумката на незнайния човечец.


Това разкри самата тя като дори пусна странните тарифи, които лъжецът е обявил. 500 лева на час, толкова твърди измамникът, че струва едночасово изпълнение на Софка по време на сватба.

 
При запитване от „клиент“ шарлатанинът дори склонява да смъкне до 390 лв. Предложението е отклонено от фалшивата Софка, защото в деня на сватбата е на рожден ден.

 
Софи Маринова алармира за фалшификата и помоли феновете си да не се доверяват на различни от официалния й профил. Самозванецът вилнее в мрежата още от януари миналата година.

Страницата бълва снимки на певицата и съобщава за нейни минали или предстоящи участия. Зад нея най-вероятно стои обладан от чара и гласа на Софи почитател, който стига до крайности, като краде не само снимките, но и самоличността й, пише вестник „България Днес“.

Колкото до личния й живот, той също е повече от интензивен и любопитен. След като се разведе скоростно с Гринго, Софи май си го е прибрала обратно. Предстои да разберем.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?