Шок в поп фолка: Михаела Филева копие на чалга певица СНИМКА

Михаела Филева никога не е страдала от липса на комплименти за перфектната си визия. Дори снимките й без грим успяват да подчертаят естествената й красота, която не остава незабелязана от нейните почитатели. Дори и тези, които не харесват творчеството й, свалят глава пред красотата й. 

Михаела Филева стана клонинг на Кали (СНИМКИ)

Изпълнителката от музикалната компания на Графа винаги е подбирала старателно какво да публикува в социалните мрежи. Слави се като една от най-примерните звезди, чийто профил не е препълнен със селфи от тоалетните. Напоследък оабче и Михаела е избушила бушоните и започна все по-често да изненадва със снимки. 

 Снимката на Филева, която обърна нейните почитатели и те я помислиха за попфолк певицата Кали

Посленият й фотос в Инстаграм цели да подчертае естетсвената й красота, тъй като е с много малко грим и небрежно вързана коса. По-наблюдателните й последователи обаче видяха безумна прилика с нейна колежка от попфолк жанра. Те са категорични, че в последно време Филева е станала клонинг на Кали. Двете певици толкова си приличали на определени снимки, че имало случи, в които техни почитатели ги бъркат. 

Михаела винаги е странява от чалга имиджа, но пък и нейната колежка Кали не е типичен пример за представителките на този жанр. Кали от години се опитва да въведе нова вълна в песните си, а що се касае до облекло и визия - никога не е залагала на голотии и типичните за фолка прически и грим. Именно с това успя да се открои ив ече над 20 години да е сред работещите звезди, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар

10.07.2019 | 11:17

Важното е, че момичето е eбливo.

Отговори
5 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?