Подай сигнал

Шок в поп фолка: Алисия пак под ножа СНИМКИ

Лайфстайл

от Екип Марица 11788 прегледа 0

Снимка: Блиц

Напоследък Алисия изглежда променена, алармират нейни фенове медията ни. А причината е, че отново се е подлагала на разрасителни процедури, с които се опитва да прикрие годинките си.

Оказа се, че чалга певицта си е правила вежди. Това придава един нов облик на лицето й. Доказват го нейни по-стари снимки, където не е с толкова плътни и модерно дебели вежди.

Наблюдателни фенове онстатираха, че веждите са изкопирани от нейната дългогодишна врагиня Николета Лозанова. Плеймейтката от доста дълго време се подвизава с добре оформени вежди и многократно е давана за пример в това отношение. Явно и Алисия е подвластна на модата и е решила за пореден път да изкопира нещо от жената която й отмъкна двамата най-любими мъже - Валери Божинов и Ники Михайлов.

Николета Лозанова

"Опитва се да бъде Николета, но не може. Стреми се да я копира във визията, направи много пластики до все още е далеч от оригинала", беснеят в социалните мрежи недоволни почитатели, пише show.blitz.bg.

Коментари


Tq e mnogo hubava daaaaa

Според вас веждите “под ножа” ли се правят? Първата снимка е от преди 6 години, нормални ли сте? :D Алисия почна да си прави по-плътни веждите някъде 2015-2016, сензацията ви е закъсняла с няколко годинки.

Да вземат да се оженят поне

Ама с тия пластики всички чалгари заприличаха на травестити.Ми той бат Милко и като жена в Капките е по хубав от тези колежки.

Оооооо,тя Николета голямата хубавица,та точно нея пък ще копира!!!